Back to normal - eller noe sånt

Etter å ha hatt kraftig hodepine store deler av forrige uke og vært hjemme fra jobb hele uka, var det egentlig litt godt å være på jobb igjen i dag. Hadde jeg bare fått sove om nettene så hadde det vært enda bedre. Har ikke sovet en hel natt siden før forrige helg en gang. Og det merkelige er at jeg er så og si ikke trøtt, bare sliten. Veldig sliten. Men hva hjelper det, når man bruker en evighet på å sovne, for så å våkne mer eller mindre annenhver time og ha problemer med å sovne igjen? Gud som jeg gleder meg til å få sove ordentlig igjen!

Skulle egentlig trene etter jobb i dag, men verken hodet eller magen var noe særlig enig i det. Så da ble jeg hjemme og fikk gjort noe småtteri her i stedet. Blant annet levert oppsigelse på leiligheten.. Så i løpet av tre måneder flytter jeg til min kjære på Hamar! Det blir både godt og litt skummelt, tror jeg. Men det er alltid litt skummelt å flytte sammen med noen. Jeg kunne i hvertfall ikke tenke meg noen jeg heller vil bo sammen med.. :)

Jepp jepp, så sånn e det.. Det var dagens oppdatering. Nå skal jeg se om det går noe spennende på tittekassa. Hvis ikke så får jeg finne på noe annet. Rydde i et eller annet skap kanskje, har et par som trenger det. Og finne senga etter hvert. For i dag er jeg faktisk trøtt. Jeg hadde glemt hvordan den følelsen var. Så håpet om å få sove i natt er tilstede! Og i morra skal jeg klippe meg! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Løten

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits