Weekend update

Først og fremst: VM er endelig over! 5mila avsluttet hele sulamitten i dag. Øverst på medaljestatistikken ruver Norge med totalt 20 medaljer fordelt på 8 gull, 6 sølv og 6 bronse, foran Østerrike med 10 medaljer . Jada. Hurra for Norge og alt det der. Håper folk får noe annet å prate om snart.

Fredag var det oppover til min kjære på Hamar etter jobb. Som var så snill og hadde middagen ferdig til jeg kom, heldige meg :) Litt utpå kvelden gikk turen til et vennepar for å spise fastelavnsboller. Et par dager for tidlig riktignok, men de var så gode atte! Så kom det ei frøken til dit og kvelden ble rundet av med en runde amerikaner. En halv evighet siden jeg spilte det sist, men så tapte jeg jo med glans også. En ting vil jeg nå gå så langt som til å påstå: Jeg er en god taper!;)

I går fikk jeg endelig skura bilen min litt igjen. Tror ikke jeg har fått gjort det siden før jul en gang. *skamme seg* Problemet er at det har vært så syyykt kaldt, og bilen min står ute. Jeg vil ikke ha igjenfrosset bil, noe så upraktisk. Men nå er bilen min ren igjen, så lenge det varer! Antakeligvis til jeg skal bromme meg ut på E6 for å komme meg på jobb på mandagsmorran.

I dag har jeg vært groupie for bandet til min kjære. Som i at jeg var med han på øving og hørte på. De er så flinke atte :) Gleder meg til de skal spille på Bakgården i Brumunddal fredag 18.mars! Aloysius!! :D Og i dag var det min tur til å kokkelere litt, hjemmelagd pizza :)

Nå blir det vel sofakos med min kjære resten av kvelden, før det er tilbake til hverdagen igjen i morra. Endelig ferdig med tablettene jeg fikk av legen for bihulene mine også, så nå har jeg begynt å sove ordentlig om nettene igjen. Og for meg fortjener det mye mer jubel enn alle gullmedaljene Norge har tatt til sammen. Etter nesten to uker uten ordentlig søvn begynte det å tære på både fysisk og psykisk.

Over og ut!

And for the gadgetfreaks:

Masse rart på den sida der altså :P

 

2 kommentarer

M i s s R o o n e y < 3

06.03.2011 kl.19:12

Ha en fin kveld videre :)

Linn-Anita

06.03.2011 kl.20:17

M i s s R o o n e y < 3: Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Løten

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits