Det går i hundre i svinga..

..litt for fort. Det er jo så mye jeg skulle ha gjort.. Ole Ivars sier mye med få ord. Og akkurat sånn føler jeg det om dagen også.

Mandag var det jobb, besøk hos bestevenninna mi og litt papirarbeid hjemme.

Tirsdag var det inn til Oslo på kurs, borte fra 07.00 til 18.30 og helt ferdig da jeg kom hjem. Satt mer eller mindre på ræva i sofaen resten av kvelden, uten noe særlig overskudd til noe som helst.

Onsdag (i dag) var det også inn til Oslo på kurs, borte fra 07.00 til 18.40, innom hjemme i tre kvarter for å skifte til treningsklær og hive i seg litt mat, så på Family Sports Club for å ha PT-time med bestevennina mi, så hjem igjen og dusje og få i seg litt mat. Nå har vi bestilt PT-timer for tre uker framover :D

Torsdag er det først jobb med fagdag hos et konsulentfirma, så er det til venninna mi en tur. Blir koselig :)

Fredag er det vanlig jobbdag igjen, da har sikkert bunken med gjøremål vokst litt siden mandag. Men det skal bli godt med en vanlig jobbdag igjen også, etter så mye stri den uka her. Og etter det er det helg!

Midt oppi alt det her så må jeg få unna noe klesvask, oppvask og rydde litt.. Leiligheten ser for øyeblikket ut som et bomba horehus - kan i hvertfall umulig være langt unna. Og på toppen av det hele er jeg sliten. Forferdelig sliten.. Men det ordner seg nok!:) Før eller senere må jo nattesøvnen min normalisere seg igjen..

Speaking of which: God natt folkens!:)

 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Løten

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits