Change of plans..

Det ble ingen tur til venninna mi i dag allikevel.. Ble stående i kø ei god stund pga ei ulykke, så vi fant ut at det ble så kort tid å besøke henne på. Når jeg først skal besøke henne er det greit å være der litt mer enn et par timer, er ikke akkurat den som løper ned dørstokken hennes i utgangspunktet..

Leste om ulykka på nettet nå, og det så litt stygt ut. En jeep som hadde fått sleng og kollidert med en buss. Sjåføren måtte skjæres ut av bilen og ble frakta til Ullevål. Huff..

Kvelden min skal i stedet gå med til å rydde litt her, og få unna noe klesvask og oppvask. Men først skal jeg fikse meg noe middag! :)

Q: Hva skal du i kveld?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Løten

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits