Langhelg!

Tok meg fri fra jobb på fredag, så jeg har hatt langhelg den helga her.. Og det har vært ubeskrivelig godt!

Dro oppover til Hamar etter jobb på torsdag (etter en laaang arbeidsdag, så kjøreturen virka noe lenger enn vanlig). På fredag kom Elise oppover for å være med på spillinga til Aloysius, bandet min kjære er vokalist i. Etter litt tenking fant vi ut at vi har vært bestevenninner i over seks år, men enda ikke vært fulle sammen. Og det måtte vi jo gjøre noe med!

 

 

Aloysius spilte på Bakgården Pub i Brumunddalen for fullt hus og gjorde en knallbra jobb!:) 

Lørdag og søndag skjedde det egentlig ikke stort.. Gikk meg en tur på lørdag, lagde juicy chicken og så en film på kvelden (The Mechanic). I dag har vi gått litt begge to, og sitti et par timer på kafé med gode venner. Så nå blir det vel sofaen og en film snart tenker jeg. Og god middag!:) Rødvinsmarinert svinebiff med kantarellsaus, stekt mais og stekte potetbåter. *nam nam*

 

2 kommentarer

guro

20.03.2011 kl.18:35

Hei på deg! Håper du får en fin kveld :-)

Linn-Anita

20.03.2011 kl.18:45

C h e r r y: Takk det samme!:)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Løten

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits