Er du klar for ei ny uke?

Det er jeg litt usikker på om jeg er.. Og i natt fant jeg ut at jeg tror jeg er avhengig av å kunne se hvor mye klokka er når jeg våkner om natta. Hvorfor? For å se om det er tre timer eller en halvtime til jeg skal stå opp.. Hvis jeg ikke har ei klokke å se på så ligger jeg nesten og venter på at vekkerklokka skal ringe, og da sover jeg ikke særlig godt. Ser jeg på klokka og ser at det er tre timer til jeg skal opp så sovner jeg igjen ganske lett, ser jeg at det er en halvtime til jeg skal opp så vurderer jeg heller å stå opp så jeg slipper å bli så stuuuptrøtt.. Men men.. Kom meg da opp og på jobb! Selv om det tidvis var mindre hyggelig å kjøre bil i dag..

I dag er det jobb - mauellterapeut - personlig trener - dusj - rydding av leilighet som gjelder. Og et eller annet sted inni der må jeg få putta inn litt mat, helst et par steder også. Leiligheten må ryddes, da den ser ut som definisjonen på rot - og huseieren vil vise den fram til ei som er interessert i å leie den etter meg. Hu ville egentlig vise den fram før helga, men jeg ba pent om vi kunne vente til jeg kom meg hjem igjen fra Hamar og fikk rydda litt.

Nei, nå får man jobbe litt. Ha en strålende dag kjære leser, og fortell meg gjerne om dine planer for dagen!:)

 

2 kommentarer

I have dreams

21.03.2011 kl.08:22

er en travel tid vi lever i, man har liksom ikke nok timer i døgnet lenger. selve konseptet tid er jo blitt helt forandret, og vi er blitt som slaver av den, noe jeg synes er trist igrunnen.

mauellterapeut + personlig trener ut som en bra kombinasjon :)

Linn-Anita

21.03.2011 kl.08:39

I have dreams...: Døgnet har alt for få timer, uka har for få dager.. Den følelsen sitter jeg med ganske ofte i hvertfall. Og når man først har en hel dag uten planer så aner man nesten ikke hva man skal bruke all tiden til. Ironisk, egentlig.

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Løten

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits