Sitteforbud..!!

Jepp, du leste riktig. Manuellterapeuten min har gitt meg forbud mot å sitte. Gjorde et tappert forsøk på å ødelegge ryggen min på søndag/mandag, med det eneste resultat at ryggen ble ufattelig vond. På søndag fikk jeg knapt nok på meg sokker. Da passa det fint med middag hos svigers! Jessdah.. Veldig fint med middag når man knapt nok klarer å sitte i 5 minutter fordi det gjør så vondt. Men jeg kom meg da gjennom det på et vis.

På mandag var det litt bedre, men da klarte jo kløna meg å dette på asfalten. Long story short: Ryggen fikk seg en skikkelig trøkk og ble verre igjen. Og der har jeg vært siden da. Hos manuellterapeuten i dag fikk jeg altså forbud mot å sitte. Enkelt når man har kontorjobb og hev/senk-bordet ikke har kommet ennå. Jeg får heller ikke lov til å trene, men fikk beskjed om å gå mest mulig. Og ta betennelsesdempende tabletter. Hurray.. Jeg er allerede rastløs etter å ha vimsa rundt hjemme i en times tid, så noe sier meg at det blir mye gåing de nærmeste dagene.

Så folkens.. Ta vare på ryggene deres!!!!

 

2 kommentarer

>marthesandd

30.03.2011 kl.20:18

fin blogg:)

Linn-Anita

30.03.2011 kl.20:25

Takk :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits