Dag 2 med sitteforbud

Nå har jeg altså hatt sitteforbud i litt over et døgn, men ikke fått noia enda. Hurra for meg. Ikke har jeg gått på veggen heller, merkelig nok. Men rastløs er jeg. Tror aldri jeg har vært så rastløs før. Baah!

I dag har jeg vært på jobb, kommet meg hjem og spist middag (pølser i dag også), ryddet bort klesvasken fra i går, vasket sengeklær, tatt oppvasken, støvsugd gulvene og pakka litt flytting. Nå har jeg "sittepause" mens jeg venter på at den siste klesvasken skal bli ferdig så jeg får hengt den opp. Totalt i dag har jeg vel sittet et sted mellom to og en halv og tre timer, så jeg er egentlig ganske flink. Og det skal nevnes at mesteparten av den tida er sittende i bilen, på veg til eller fra jobb.

Hev/senk-bordet mitt kom i dag også, så nå kan jeg stå og jobbe! Noe som faktisk anbefales, for de som har kontorjobb. Veldig behagelig å stå ved et skrivebord og jobbe, når man kan justere høyden så det passer.

Så sånn e det.. Nå skal jeg henge opp de siste sengeklærne, så skal jeg legge meg og lese bok trur jeg. Kanskje. Hvis jeg kommer så langt, før jeg finner på noe annet.

God kveld!:)

  

 

2 kommentarer

hvorfor har du sitteforbud???

Linn-Anita

31.03.2011 kl.21:52

Natalie: Jeg har begynnende prolaps i korsryggen (L5) og mye vondt pga det. Fucka til skikkelig på søndag så det er ordentlig hissig enda, og fikk sitteforbud av manuellterapeuten min til det er bedre.

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits