Trondhjæææææm! :)

Så var frøkna på plass på hotellrommet i Trondheim, i den grad Tiller kan kalles Trondheim. To dager med seminar i VA-yngre står for døra, noe som kan bli spennende med sitteforbud. Merker på ryggen har jeg har sittet litt mye de siste dagene. Nå ligger jeg rett ut på hotellsenga og trykker på pc'en, mens The Bucket List er på tv'en. Spørs om jeg orker å se den ferdig, er en smule sliten etter gårsdagens begivenheter.

I går var det overraskelsesfest for en kamerat som ble 30 år. Og gutten ble overraska, og en smule satt ut. Ikke minst da han fikk se bursdagsgava fra samboeren sin: Ei uke i Las Vegas. Man kan trygt si at det ble vellykket. Med trivelige folk, godt humør og alkohol var det ingenting å si på stemningen! Og jeg spiste en av de beste kakene jeg noengang har smakt, den MÅ jeg ha oppskriften på ;)

 
Ingen skal si noe på humøret mitt i går i hvertfall! :D

 

Men nå skal jeg prøve og få med meg filmen her. Ha en strålende kveld!:)
 

Q: Hva har du gjort i helga? 

 

 

 

2 kommentarer

Kjersti Jacobsen/Vik-Strandli

04.04.2011 kl.08:22

Jeg har giftet meg :)

Linn-Anita

04.04.2011 kl.23:24

Kjersti Jacobsen/Vik: Ikke mange som slår helga di der tror jeg :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits