Endelig helg!

Ja, greit da, så tok jeg egentlig helg i går. Men da var jeg litt overalt, så da ble det ikke tid til å skrive noe. Først var det jobb, så hjem og spise, ta seg en dusj og pynte seg litt. Så var jeg først hos ei venninne av meg som jeg ikke har sett på nesten seks år, var kjempekoselig å se henne igjen! Etter det var jeg og typen en tur hos et vennepar som hadde bursdagsfest (overraskelsesfest for han). Så var det hjem og i seng, ettersom typen skulle opp igjen til Hamar på jobb på morran i dag. Jeg for min del traff senga igjen etter å ha kjørt han til foreldrene hans for at han skulle kjøre motorsykkel oppover igjen, og sov noen timer til.. Ingen grunn til å være oppe før åtte på en lørdag hvis man ikke må ;)

Gårsdagens look:

 

I dag får jeg først besøk av broder'n og dama. Hu skal hjelpe meg og rydde i klesskapet mitt før jeg flytter. Jeg er kriminell til å ta vare på masse klær jeg ikke trenger eller bruker, og hu er litt mer kritisk enn meg. Og mengden med klær må reduseres, så jeg får plass til alt når jeg flytter til Hamar.

Senere i dag skal jeg på kino med bestevenninna mi, vi skal se Rødhette og Varulven. Jeg vant faktisk billetter på en konkurranse her på blogg.no! :D Resten av kvelden blir vel ganske rolig for min del tenker jeg.. Kanskje pakke noe mer flytting, hvis jeg kommer så langt.

I morra er det henting av lopper til loppemarked, etter at et annet loppemarked er ferdige for dagen i Bærum. Oppstad IL Friidrett har loppemarked 30.april og 1.mai, så det er bare å komme!!

God helg folkens!:) 

5 kommentarer

freelikeme

09.04.2011 kl.13:09

elsker bloggen, kommer garantert tilbake !

Katrine Nymo

09.04.2011 kl.13:10

Godt med helg ja, du får kose deg videre i helga! :))

Btw, Hvis du gidder kan du stikke innom bloggen min, har konkuranse der :- )

Linn-Anita

09.04.2011 kl.13:18

freelikeme: Så koselig å høre :)

Keths!

09.04.2011 kl.13:38

kjenner til det problemet! er ALLTID vanskelig å kaste klær :(

Q: Jeg lurer på om jeg skal teste betakaroten, for å bli brunere, men hadde likt å høre andres erfaringer først! Har du prøvd det?

Linn-Anita

09.04.2011 kl.13:42

Keth: Nå kommer ikke jeg til å kaste klærne, men sende dem på loppemarked. I hvertfall de fleste, er sikkert noen som bare er kast også. Jeg har ikke prøvd betakaroten, så det kan jeg ikke uttale meg noe om.

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits