Ferie, sa du?

Det kalles visst ferie det jeg har, men hittil har det gått ganske i ett.. Til Hamar på fredag, bursdagsfest på lørdag, ikke helt i form på søndag (og nei, ikke bare fyllesjuk :P), PT-time, IKEA og møbelmontering på mandag, gjøre seg ferdig med montering og litt rydding på Hamar i går, så nedover igjen og til Årnes for å hente noe for venninna mi.. Så var det pizza og film på kvelden. Klesvask og grillings hos svigers i dag, også må jeg pakke til påskeferie.

Og påskeferien går til Sverige! Delvis hyttetur, delvis hotelltur. DET skal bli godt det! Også en tur på motorshow i Elmia :D

God påske folkens!:) 

Én kommentar

21.04.2011 kl.12:12

I hamar er kjæresten min akkurat nå. Han sitter vell inne i vikingskipet å spiller data spill :) Jupp han er på TG :-)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits