Bananesker er genialt!

Noen har vel sikkert fått med seg at jeg blir samboer med min kjære på Hamar snart. Nærmere bestemt neste helg. Og jeg begynner å få det litt småtravelt med å få pakka alt. Noe skal leveres på loppemarked som er nå i helga, noe skal lagres hos mamma og pappa og noe skal oppover til Hamar. En ting er pakkinga i seg selv, men det blir et ekstra ork når det skal sorteres i tillegg. Særlig når man ikke helt vet hva man får plass til dit man flytter.

Hittil har jeg tømt Kiwi for tomme bananesker to ganger. Jeg har også plukka med meg noen fra loppemarkedet hvor jeg skal hjelpe til i helga. Masse jobb i forkant av et slikt arrangement også. Masse! Men ja. Bananesker. De er og blir geniale, for de er akkurat passe store til det meste og kan stables fint oppå hverandre. Det verste er at selv om jeg har tømt Kiwi to ganger og henta flere esker et annet sted ser det ut til at jeg kan trenge enda flere. Jaja.

Midt oppi alt som skjer om dagen er jeg ganske sliten i tillegg. Ser fram til jeg er ferdig med å flytte, selv om jeg ikke akkurat gleder meg til å pendle Hamar-Jessheim i 8 uker før jeg begynner i ny jobb. Men men. Det går sikkert det også. I det store og det hele skal det bli godt å komme seg til Hamar, selv om det er litt uvirkelig for meg enda. Går vel opp for meg en gang før jul eller noe. ;)

Men nå får man jobbe litt her. Fredag er det i dag også. Ha en strålende dag og helg folkens!:)

Q: Har du noen planer for helga? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits