Bare ei uke igjen!

Når det nærmer seg tida for en større begivenhet i livet er det vanskelig å ikke ha noen form for nedtelling. I hvertfall for meg. I dag er det bare ei uke til jeg flytter til Hamar!! :D

Deler av flyttelasset mitt har allerede blitt frakta bort. Litt praktisk det også, så slipper jeg å ta absolutt alt på én dag. Selv om det bare er en drøy times kjøring så kan det bli langt nok hvis man må kjøre flere turer. Særlig når noe skal hit og noe skal dit. Planen er å kjøre bare ett lass (jeg skal jo tross alt inn i leiligheten til min kjære, så det er begrensa hvor mye jeg kan ha med meg også), og vaske leiligheten samtidig som jeg flytter ut av den. Så blir jeg ferdig med det :)

Jeg ser veldig fram til å flytte inn hos kjæresten. Det jeg ikke ser så fram til er pendlinga Hamar-Jessheim hver dag. Heldigvis er det bare 8 uker eller noe, før jeg begynner i ny jobb et kvarter unna. Blir litt vemodig å forlate min nåværende arbeidsplass, men jeg orker ikke så mye pendling.

Nei, nå skal jeg finne en film trur jeg. Sitter alene på Hamar mens kjæresten er på konsert med Roger Waters. Planlegge litt sommerferie med bestevenninna mi også, en 3-4 dagers tur i Norge eller Sverige. Noen som har noen tips til reisemål? Tanken er å reise dit og være der noen dager, ikke roadtrip som vi hadde i fjor. Da var vi ganske mange steder på få dager. Unnagjorde over 200 mil og 5 ferjer på ei uke. Men det var en kjempefin tur!:)

 Ha en finfin kveld!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits