Solkrem? Nei, det har vi ikke sett..

Langhelga går mot slutten og jeg kjenner det frister fint lite å jobbe igjen i morra. Det har vært veldig godt med fire dager fri, selv om jeg ikke akkurat føler at jeg har hatt så mye fri. Men det har da i det minste vært knallfint vær!:)

Torsdag var vi i Odalen og pussa og polerte båten til samboeren. Fikk kjempemye hjelp av bestevenninna mi, som har en smule mer peiling hva polering angår enn meg.. Hehe.. I samma slengen fikk hu også to "poleringsjobber" - bilene til svigers ;)

Fredag var samboeren på jobb, mens jeg fikk gjort litt her hjemme. Så var det nedover til Odalen for mer båtfiksing. Og der har du stort sett helga mi. Båt, båt, båt.. Fikk dratt båten ut for å fjerne gammelt bunnstoff på den, noe som resulterte i at jeg ble mildt sagt solbrent. Solkrem? Hva er det for noe sa du?

Vi hadde et lite avbrekk i båfiksinga på lørdag, da var vi hos mamma og pappa på grilling i anledning bursdagen til broder'n. Noen koselige timer i trivelig selskap :)

I dag skulle man tro det var fredag den trettende.. Først skjedde det et eller annet med propellen på båtmotoren, så den kanskje må byttes ut. Så punkterte bakhjulet på motorsykkelen på veg hjem (det var plutselig så lite luft i det...), og da samboeren skulle reise på øving var bilen tom for strøm fordi han hadde glemt å skru av lysene. Heldigvis kunne han låne min, men han fikk streng beskjed om å kjøre pent ;) I sta skulle jeg lage vaffelrøre og fant ut at vi ikke har bakepulver, så da ble det vafler uten bakepulver. Funker sikkert det også. I motsetning til pc'en til samboeren, som det enten er IQ-sperre på så jeg ikke klarer å slå den på, eller den har gått til helvete.. Det skulle ikke forbause meg et sekund om det er noe galt med den også.

Kort oppsummer0 har dett vært en arbeidssom og begivenhetsrik helg. Vi har fått gjort mye på båten og krysser det vi har for at vi skal få den på vannet til neste helg og Gjeddefestivalen i Storsjøen.

Forresten spiller Aloysius i Brumunddalen igjen fredag 17.juni!:) Denne gangen spiller de ute i bakgården på Bakgården Pub - det blir moro!! :DNå skal jeg pleie mine solbrente skuldre og nakke, og vente på at samboeren kommer hjem fra bandøving. Da blir det vafler!:) 

7 kommentarer

Matilda

05.06.2011 kl.20:51

Så fin blogg!

Sjekk gjerne ut videoer av meg synge/spille på bloggen min :)

Martina.B

05.06.2011 kl.20:54

uff hehe. er dritt det der når man glemmer solkremen

Linn-Anita

05.06.2011 kl.21:00

Martina.B: Var det jeg merka også.. Hehe..

missbadhead

05.06.2011 kl.21:01

så du og har sol deg idag altså?

-spørsmålsrunde på bloggen:)

Fotoshoot i Oslo?

05.06.2011 kl.21:04

hehe.. Kjipt

Milla! :)

05.06.2011 kl.21:04

Uff da! Hehe

Becca

05.06.2011 kl.21:39

kjipt når man blir brent:P men du får tenke at som regel går det gradvis over til brunfarge etter noen dager ;)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits