Så var hverdagen her igjen..

I dag var det tilbake på jobb igjen, etter tre ukers ferie. Først var det motorsykkelferie i halvannen uke (jeg satt på). Vi var fem personer på fire motorsykler. Kjørte fra Skarnes til Helgeroa og fulgte kysten mer eller mindre til Bergen. Derfra var det over Sognefjell og Gudbrandsdalen nedover og hjem til Hamar. Etter å ha vært hjemme et par dager bar det på bilferie med bestevenninna mi til Malmö. Var der i fire dager, bare slappet av og koste oss.


Men; til tross for fine turer og alt det der.. Det blir nok første og siste gangen jeg reiser på to ferier med så kort mellomrom. Slitsomt a gitt!

Har du hatt en fin ferie? Gjort noe spesielt?
 

Én kommentar

juneveronicaaa

08.08.2011 kl.23:24

Har vært i bulgaria :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits