Veiedag!

Da var første uka med lavkarbo unnagjort og det var tid for veiing igjen på morraskvisten i dag. Resultat: 2 kilo borte! Herlig å se at det funker!:)

Merker også at jeg har mindre lyst på søtsaker enn tidligere. Jeg kan gå rett forbi sjokoladehylla uten å få vann i munnen og blanke øyne! Fullt så ille har det riktignok aldri vært, men jeg har i uansett ikke så lyst på søtsaker som jeg hadde før. By the way: Creds til Rimi som ikke har masse søtsaker mer eller mindre oppå kassa. Det burde flere matbutikker gjøre også!

Begynte å trene igjen forrige tirsdag også, så nå er det virkelig full skjerpings!:)

Merker at det jeg sliter mest med er å finne meg en ordentlig og "riktig" frokost. Det går veldig mye i egg.. Så hvis noen har tips tar jeg gjerne imot :)

Ha en strålende fin dag videre, her skinner sola som bare det! :D 

 

 

3 kommentarer

Anna

22.08.2011 kl.16:08

Så flink du er! :) Stå på! :)

For å finne oppskrifter anbefaler jeg deg å lete på bloggen til lenabeatrice.net :)

The Road

22.08.2011 kl.16:19

Kesam med frø er et godt tips eller litt bær til frokost.. Lavkarbo er livet, gått ned 20 kg på det jeg.. :=)

frida

22.08.2011 kl.16:29

åh, skulle ønske jeg klarte å være så flink også...

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits