Friday update!

Ser at det er en stund siden jeg skrev noe sist nå, så da er det vel tid for en liten update. Hva har skjedd siden sist? Hmm.. Bestevenninna mi var her forrige helg. Det ble kaffe, øl, film og masse skravling :) Vi fikk til og med sett ei venninne av henne starte på Birken. Helga avslutta jeg med ei treningsøkt på Actic :)

Hittil den uka her har det stort sett bare vært jobbing, også har jeg slappet av på kveldstid. Fikk en del kamerautstyr jeg hadde bestilt på tirsdag, og samboeren min fikk fjernstyrt helikopter. I går var det ei treningsøkt på Actic igjen, før jeg prøvde å lage lavkarbobrød. Det ble faktisk godt :)

I dag har jeg vært hjemme fra jobb fordi ryggen min slo seg vrang. Mildt sagt slitsomt, ettersom det medfører at jeg ikke orker å sitte lengre enn noen minutter av gangen. Men men.. Bedre nå, om ikke annet :)

I morra er det opp tidlig og komme seg til Folldal, der foreldra mine har campingvogn. Ikke vært der på mange år, så skal bli godt å ta seg en tur igjen. Ferierte jo der hvert år da jeg var lita..

Jeppjepp.. God helg alle sammen!:) 

 

2 kommentarer

Mathilde

02.09.2011 kl.20:08

fin blogg :)

Linn-Anita

02.09.2011 kl.21:49

Mathilde: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits