Rolig avslutning på en travel uke

Den uka her var over nesten før den fikk begynt, men jeg har da fått gjort unna en del :)

Mandag var det møter på jobb, legetime og shoppingtur til Sverige med to kollegaer. Dro tidlig fra jobb og var hjemme seint på kvelden, men jeg endte blant annet opp med denne (bilde fra www.kappahl.no):

Tirsdag var det avgårde til Øyer for VA-dagene innlandet. Interessant og lærerikt, i tillegg til at man blir kjent med flere i samme bransje. Merker også at jeg har drevet med dette noen år nå, for jeg begynner å kjenne igjen folk på slike samlinger.

Etter mye faglig input var det tid for en bedre middag med noe godt til, og overnatting på hotell. Tror snart jeg har bodd mer på hotell i jobbsammenheng enn jeg har i privat sammenheng..

Onsdag var det mer faglig input, før jeg dro hjem igjen til Hamar. Vel hjemme var det å få i seg litt mat, før man dro bort på kaffebesøk og ble borte resten av kvelden.

Torsdag ble en litt lengre dag på jobb, men så kom jeg også hjem til hjemmelaget pizza a la samboer da jeg endelig var ferdig. Varene fra Tupperware lå klare til henting hos posten, så jeg var kjapt avgårde for å hente dem. Deretter var det en tur innom butikken for å kjøpe ingredienser så jeg fikk prøvd Tupperware Silikon Sweets form. Det ble konfekt av mørk og lys kokesjokolade, noen med peanøtter i. Ble veldig fornøyd med dem :)

Fredag var det smaksprøver av hjemmelaget konfekt til kollegaene på jobb. Etter jobb var det planleggingsmøte med flere damer for et Storparty vi skal ha i Brumunddal 1.desember. Det blir Tupperware, Oriflame, Casa Interiør, FrøkenSnuppKjole, ekslusive strømper og leggingser fra Polen, samt barneklær og reiseeffekter fra Grynet. Gleder meg :) Så var det take away middag og knapt nok tid til å titte innafor døra hjemme, før det bar ut igjen for å drikke kaffe.

I går startet jeg dagen med å rydde litt hjemme, før jeg handlet litt på Maxi. Så var det til Eidsvoll for å levere noe Tupperware, til Jessheim for å klage på at jeg ennå ikke har fått fjernkontroll til DVD-spilleren min (nå fikk jeg en annen en, men den får jeg ikke til å funke.. Altså er jeg like langt igjen), og en liten tur innom storsenteret for å kjøpe en kaffe søt chili på Dromedar. Nam! Deretter var det til Årnes for å hente flere Tupperwarekataloger, til Skarnes for å levere noen kataloger til ei jeg skal ha demo hos på torsdag, til Skogbygda for å besøke Elise (og gi henne bursdagsgave, bare en måned for seint...) og til slutt hjem til mamma og pappa på middag. Puh! Resten av kvelden var det sofasliting foran TV'n som gjaldt, med litt snop og julebrus til ;)

I dag har jeg tatt det med ro hos mamma og pappa, pappa har fått farsdagsgave og vi har spist kake. Nå har vi akkurat spist elgsteik til middag. Det er noe av det beste jeg får :) Blir vel ikke lenge til jeg reiser hjem til Hamar igjen nå.

Har du hatt en like travel uke som meg?

Én kommentar

Danian. Gutteblogger

13.11.2011 kl.17:11

Fin blogg

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits