The Year of 2011

Et nytt år banker på døra, og vi er i ferd med å avslutte 2011 for å ønske 2012 velkommen. Blir stadig forbauset over at jo eldre man blir, jo fortere går årene. Jeg synes ikke det er lenge siden forrige nyttårsaften, men nå er vi her igjen. Og hva har skjedd siden sist? Jeg får vel ta den obligatoriske oppsummeringen jeg også, som alle andre ;) I hvert fall i den grad jeg husker hva som skjedde.

2011 startet med at jeg fikk omgangssyken, og jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så dårlig. Fullstendig tappet for energi og veldig glad for at jeg bodde alene på det tidspunktet. Året avsluttes også med sykdom, men sterk forkjølelse i stedet for omgangssyke. Heldigvis.. Spørs nok om det blir så store feiringa på meg i kveld, vil nok heller bruke morgendagen på å bli frisk fra forkjølelsen snarere enn å få alkoholen ut av kroppen. 

I løpet av året har jeg fulgt to unge menn til graven så alt for tidlig. Min tremenning og kamerat som valgte å ta sitt eget liv, og min tidligere klassekamerat som døde i en arbeidsulykke. Hvil i fred.

Til tross for det føler jeg meg heldig, som ikke har måttet følge flere til graven. 22.juli blir skrevet inn i historiebøkene som en forferdelig dag. Nesten 80 menneskeliv ble revet bort på grunn av handlingene til én mann. Jeg føler med dem som har mistet sine nære og kjære, og de som må leve resten av livene sine med forferdelige minner etter denne dagen. Samtidig kan jeg ikke unngå å være glad for at jeg ikke mistet noen av mine denne dagen.

I mai flytta jeg inn hos kjæresten på Hamar, og 1.juli begynte jeg i ny jobb i Ringsaker kommune. Det skjedde med andre ord store forandringer i livet mitt i løpet av det året her. Ikke alltid like enkelt å henge med i svinga når det skjer så store forandringer, men jeg har nå stort sett klart meg bra. Selv om jeg til tider savner både leiligheten min på Skarnes og gamlejobben min på Jessheim..

3.juli ble jeg 25 år, som først ble feiret med gode venner på Storsjøen og deretter med familie og flere venner med grilling hos mamma og pappa. Veldig fornøyd med feiringa, og ikke minst gava fra samboeren med flere: Nikon D90 speilreflekskamera! 

Senere i juli var vi på motorsykkelferie rundt omkring i Norge. Fem personer og fire motorsykler (jeg var passasjer..), nedlesset i bagasje. Overnattet hovedsakelig i telt, men hadde også et par netter i ei leilighet i Arendal og et par netter på vandrerhjem i Stavanger. Stort sett en fin tur, men første og siste ferien jeg er passasjer på motorsykkel..

Rett etter at vi kom hjem fra motorsykkelferie bar det avgårde til Malmø på ferie med bestevenninna mi. I bil denne gangen. Fant en super plass til teltet, som hadde skygge hele dagen. Heldigvis, for det var utrolig varmt da vi var der. Hadde egentlig tenkt oss en tur til København, men vi orket ikke på grunn av varmen. Vi valgte også å reise hjem på natta, for å slippe varmen og trafikken. Hadde oppholdsvær helt til vi kom over grensa, da høljet det ned..

Utpå høsten lot jeg meg overtale til å selge Tupperware igjen, men jeg sliter litt med å få etablert meg rundt omkring Hamar. Blir litt langt å reise til Odalen hver gang jeg skal ha en demo..

Ellers kan jeg ikke komme på noen større begivenheter. Aloysius har hatt flere spillejobber som jeg har vært på, og jeg begynner å få litt dreisen på å ta live-bilder. Flere bursdager har blitt feiret, jeg har vært på mine to første hockeykamper (Heia Storhamar!) og ellers prøvd å ta ting som de kommer her på Hamar. 

Jula ble feiret hos svigers, etter at jeg hadde vært med familien min på julegudstjeneste. Det blir liksom ikke jul før jeg har vært i kirka. Selv om jeg i år har hatt minimalt med julestemning, gudstjeneste til tross. 

Så hva vil man at neste år skal bringe? Jeg får vel prøve meg på noen forsetter i år også, selv om de ofte blir glemt etter noen uker..

- Trene regelmessig, og minst 1-2 ganger i uka
- Spise og drikke sunnere enn jeg gjør nå
- Nedbetale dustegjeld (les: kredittkort) og billån (siste avdrag i september!! :D)
- Få et større sted å bo
- Ta førerkort på motorsykkel og kjøpe motorsykkel
- Bli flinkere til å spare penger
- Se Metallica og Bruce Springsteen, og forhåpentligvis enda flere!

Har 2011 vært et fint år for deg? Hva vil du at 2012 skal bringe?

Godt nytt år folkens!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits