Fredag den trettende - min lykkedag!


Fredag den trettende er sagt å være en ulykkesdag, men jeg for min del hadde heller det motsatt i går. Herved er fredag den trettende sitt rykte som ulykkesdag avkreftet!

Hele dagen startet med at jeg fikk beskjed om at jeg skulle vært med på fjorårets lønnsoppgjør, noe som fører til at jeg får etterbetalt fra jeg begynte å jobbe der. Yay!! Ekstra penger kommer godt med når man har bilregninger å få unna. Og det skal så absolutt sies at det er en fantastisk start på dagen å få en slik beskjed! :D

Resten av arbeidsdagen fløy avgårde og plutselig var det helg. Fikk telefon om at en nær slektning er i ferd med å bli bedre, etter at han fikk tosidig lungebetennelse under kreftbehandlingen. Veldig godt å høre! Han har også siste behandling på onsdag, før han blir overført til etterbehandling på sykehus. Og det ser ut til at behandlingen har gått bra!:)

Senere på kvelden pakket samboeren klær, toalettsaker og alkohol i en sekk og stakk til Odalen for helga. Hvilket betyr at jeg er alene hjemme til i morgen :) Utrolig deilig, med tanke på at jeg knapt nok har hatt mer enn noen timer alene siden jeg flyttet hit i mai. Gjorde seg med litt alenetid nå :) Tror faktisk det er første helga jeg er alene hjemme på Hamar. Og jeg koser meg :)

Hvordan var din fredag den trettende?

4 kommentarer

Fredag den 13. er min yndlings dag, bare lykke å få på den dagenc:

Linn-Anita

14.01.2012 kl.21:48

Seline: Så bra!:)

Nora

14.01.2012 kl.21:53

Så bra da :D

Linn-Anita

14.01.2012 kl.22:16

Nora: Ja, det synes jeg også :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits