Snart ett år gammel Hamarsing!

7.mai har jeg vært hedmarking i ett år. Da er det ett år siden jeg flytta fra mitt lille krypinn på Skarnes hvor jeg bestemte alt og gjorde det jeg ville, når jeg ville. Ett år siden jeg flytta inn hos Thor-Magne på Hamar, og bosituasjonen min naturlig nok endret seg noe. Jobben i Ullensaker kommune var sagt opp og ny jobb i Ringsaker kommune var i boks, det var bare oppsigelsestiden som gjensto. Livet mitt gikk inn i en ny fase, med de utfordringer det fører med seg.

Å flytte sammen med noen er alltid en utfordring, og å flytte sammen med Thor-Magne var intet unntak. Vi er veldig like, men også forskjellige. I tillegg kjente jeg nesten ingen i nærheten av Hamar da jeg flytta dit, så det har også vært en stor utfordring. Tidvis også en stor frustrasjon, over å være så langt unna vennene mine. Da jeg før kunne ringe Elise og hun var hos meg eller jeg hos henne i løpet av et kvarter, måtte vi nå planlegge besøket minst en dag i forveien. Og sånn er det med flere av vennene mine. Heldigvis har jeg blitt kjent med en del av vennene til Thor-Magne her på Hamar, men jeg savner allikevel slik det var på Skarnes med de vennene jeg har i området der. Elise har funnet seg jobb på Hamar og kommer snart flyttende oppover, men jeg forventer ikke at alle vennene mine kommer flyttende etter heller ;)

Vi visste begge to at det kom til å bli en utfordring å bo sammen i starten, og at vi kom til å trenge en tilvenningsperiode. Med to personer som har så sterke meninger som vi har, er ikke det til å unngå. Jeg må innrømme at det har vært dager hvor jeg så ganske mørkt på hele situasjonen og lurte på hva jeg tenkte den dagen jeg bestemte meg for å flytte til Hamar, men det har alltid blitt bedre. Nå kan jeg ikke huske sist jeg hadde den tanken, og jeg håper at jeg aldri tenker den igjen. Jeg har det bedre med Thor-Magne enn jeg noen gang har hatt med noen før, en følelse jeg håper forblir.

Jeg har dager hvor behovet for å få litt tid for meg selv er veldig sterkt, og hvor jeg nærmest knurrer for å få ham ut av leiligheten. Men jeg har også dager hvor jeg ikke vil gjøre annet enn å sitte i armkroken hans, eller bare være i nærheten av ham. Dager hvor jeg gleder meg som en liten unge til jeg kommer hjem fra jobb, bare for å få en ordentlig god klem og bli holdt rundt. Og det er absolutt flest av de to sistnevnte dagene.

Thor-Magne: Jeg vet at jeg ikke er den letteste å bo med, det skal jeg være den første til å innrømme. Men jeg håper at det vi har sammen og det jeg føler for deg veier opp for de dårlige dagene. At du holder ut med meg på de verste dagene mine, og gir meg den støtten eller fornuft-peptalken jeg trenger. For jeg elsker deg, og jeg har ikke tenkt å gi slipp på deg :) Jaja, det var kveldens klisjé med innsyn i sjel og følelser. Ha en fin kveld folkens! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits