Gi meg styrke..Det er nå 4 år siden jeg leverte bacheloroppgaven min og var offisielt ferdig med alt som het skole, utdannelse og fagbøker. Helt til jeg fant ut at jeg skulle ta førerkort på motorsykkel.

Så her sitter jeg da, med boka i fanget og er fullstendig klar over det fine været ute. Men lese skal jeg, for jeg skal klare teoriprøva på onsdag. Så skal jeg enten feire at jeg besto, eller drukne mine sorger fordi jeg strøk, på Metallicakonsert på onsdagskvelden.

Gi meg styrke til å komme gjennom den boka her, jeg har da klart meg gjennom mer kjedelig lesestoff før! 

5 kommentarer

lurven94

20.05.2012 kl.19:52

super blogg du har :D Blir utrolig glad for en komentar tilbake :D

Ida

20.05.2012 kl.19:54

Heihei! For en fin blogg :)) Kommenter veldig gjerne igjen ;)

Lene

20.05.2012 kl.20:13

superfin blogg :)

Setter stor pris på en kommentar tilbake på bloggen min <3

rosaelefanterx

30.05.2012 kl.22:19

Så teite kommentarer over.. reklamerer for sin egen blogg.. anyway.. Jeg håper det gikk bra og jeg missunder deg utrolig mye for at du var på Metallica konserten :c

Linn-Anita

02.06.2012 kl.11:50

rosaelefanterx: Det er en grunn til at jeg ikke gidder å svare noen av dem ja :P Jeg hadde det bra på konsert jeg vettu :D

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits