En ulykke kommer sjelden alene...

De fleste av dere har vel fått med seg at jeg har brukket benet og at beinet mitt nå ser slik ut:

Som om ikke det var nok så hadde samboeren fått en spiker i ene dekket på bilen sin, som måtte plugges. Dagen etter at jeg hadde brukket benet troppet huseierne her opp og sa ifra at de skal selge huset, så det kunne hende vi måtte flytte. Umulig å vite hva nye eiere vil også videre.. Så vi begynte nå å se etter et nytt sted og bo vi da! Vi har egentlig lurt på det en stund, ettersom vi har ganske liten plass her som vi har. Vi (les: samboeren, ettersom jeg har brukket benet) måtte også rydde her, så det var klart til megleren kom og skulle ta bilder. Samboeren gjorde en kjempeinnsats for at det skulle se bra ut her, så endte det med at de bare tok bilde av kjøkkenet og sofakroken i stua..

I dag hadde samboeren fått rekommandert brev, med denne overskriften:

Vi må være ute innen 1.oktober. Og med det leiemarkedet som er rundt omkring her, så kan det by på visse utfordringer. Vi er ikke de eneste som leter etter et sted å bo, for å si det sånn.. Men vi får nå bare krysse fingrene og håpe på det beste!

Samtidig krysser jeg også fingrene for at jeg kan begynne og belaste beinet mitt litt snart (selv om jeg sikkert er veldig optimist nå), så kanskje jeg klarer å hjelpe til litt med pakking og flytting også.

Nå hadde jeg tenkt jeg skulle se en film, men PC'en til samboeren vil ikke samarbeide med meg.. Og siden vi ikke har noen TV er det da PC'en min som er alternativet. Spørs om det blir noen film i kveld gitt..

 

5 kommentarer

lksb

20.08.2012 kl.21:18

Uffa meg dåke har vert uheldige! Håper virkelig at ulykken snur seg til lykke! :) <3

Linn-Anita

20.08.2012 kl.21:20

lksb: Det håper vi også! :)

SOFIE LAXAA

20.08.2012 kl.21:44

Uff, håpe ulykken snur ja :&

kristinerosok

20.08.2012 kl.21:53

God bedring! :)

Linn-Anita

20.08.2012 kl.22:05

kristinerosok: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits