På tampen av uke 36 og godt i gang med den femte uka på krykker

Den uka her har egentlig vært ganske innholdsrik, i forhold til flere av de foregående ukene. For den som skulle være interessert kommer en liten oppsummering :)

Mandag var jeg på kontoret og jobba, hvor jeg blant annet kom meg ut på en befaring - i den grad man kan kalle det befaring når man sitter i bilen hele tiden. Men anlegget ble besiktiget og beslutninger ble gjort, altså funka det fint! 

Tirsdag hadde jeg hjemmekontor, noe som også funka veldig greit. Blir veldig sliten av å være en hel dag på kontoret, da er det veldig greit å kunne jobbe hjemmefra av og til.

Onsdag var jeg på sykehuset for ny kontroll, etter fire uker med gips. Jeg hadde, som jeg har skrevet tidligere, et håp om å få slippe gipsen og heller få skinne. Ettersom jeg har forstått er skinna noe mer bevegelig enn gipsen. Men, neida, den gang ei! Minst tre uker til med gips, og ingen ny kontroll før de ukene har gått. Altså blir det mer hopping rundt på krykker.

Torsdag var jeg på plass på kontoret igjen, med et par møter som sørget for at dagen gikk fort. I tillegg hadde vi avslutning for en kollega som bytter jobb. Vel hjemme igjen var det bare å hive i seg litt mat og rømme leiligheten. Fikk tatt en kaffe med ei venninne jeg ikke har sett på lenge, det var koselig :) De vi leier av skal selge huset, og det var visning. Andre visning, men ikke informert om i salgsannonsen før dagen før. Altså har huseierne krevd en visning til, så da blir det en neste uke også. Yay..

Fredag var jeg hjemme, sov lenge og slappet av, noe jeg trengte etter å ha vært såpass på farten tidligere i uka. Er gradert sykmeldt, og jeg kjenner at jeg trenger de "sykedagene" å innhente meg på.

Fikk denne i posten:


Seche Vite dry fast top coat. Bestilte den fra FeelUnique etter et tips fra Lisa Lilleseth. De sender fraktfritt, og du har varen på under to uker. Seche Vite dry fast top coat gjør at neglelakken tørker superfort, gir en glatt og ekstra skinnende overflate og at neglelakken varer lenger. Gleder meg til å prøve den! :)

Senere på kvelden spilte noen venner av oss i bandet Sainless på Løten Live, så da tok vi oss en tur dit. Det var en kald opplevelse, men moro :) Hadde ikke med meg bra nok kamera til å få tatt noen bilder, ås det får dere dessverre ikke se.

Lørdag sov vi lenge begge to, før vi tok en tur til Odalen. Fikk hilst på et par kamerater og spist middag hos mamma og pappa, i tillegg til at jeg fikk sett gjennom en god del bøker etter bestefar for å finne ut hvilke av dem jeg ville ha. Så dro vi til et vennepar på Hamar og var TV-slaver resten av kvelden ;)

I dag har samboeren vært og flydd modellfly med en kamerat, og jeg har sett på A-Team (serien). Det vil si, jeg ser fortsatt på serien - og samboeren er fortsatt borte. Hva har du gjort denne uka?

3 kommentarer

Stuuvi

09.09.2012 kl.18:57

stakkars som går på krykker, det er slitsomt !!

Linn-Anita

09.09.2012 kl.18:58

Stuuvi: Har merka det ja.. Hehe.. Men orker mer og mer for hver dag :)

nike sko

09.09.2012 kl.19:00

Kampanjer med ekte sko

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits