Helgas begivenheter og innkjøp (faktisk)!

På fredag jobba jeg full dag, før det var å komme seg hjem, vente på at samboeren skulle få tatt seg en dusj og ta turen til Kongsvinger. Vi var bedt på middag hos broder'n og dama :) Spiste et veldig godt måltid stekt på raclette, bestående av kyllingfilet, indrefilet, bacon, pølser, løk, champignon, ost og fløtegratinerte poteter *namnam*. Tenkte selvfølgelig ikke på å ta noe bilde, men jeg har tjuvlånt et herfra for de som ikke har vært borti raclette før. Det er en type bordgrill hvor du griller/steker maten etterhvert som du spiser den, også har du små "skuffer" under som du kan smelte ost og steke løk og liknende i :)Lørdag var samboeren på jobb, mens jeg sov lenge og så et par filmer. På kvelden var vi bedt bort på hjemmelagde vårruller og filmkveld, sammen med to vennepar. Ingen grunn til å klage på serveringen der i gården heller! :)Så ble det et par filmer der også, blant annet Dark Shadows med Johnny Depp. Denne gangen er han vampyren Barnabas Collins, som forsøker å gjenopprette hjemmets og familiens ære etter å ha ligget innesteng i en kiste i 200 år. Helt grei underholdning, og litt typisk Johnny Depp.

Søndag sov vi leeeenge, før vi sto opp og så et par episoder True Blood.  Vi så faktisk ferdig sesongen, så nå er det å vente en eeeevighet til neste begynner. På kvelden skulle jeg på mitt første Mary Kay - møte, mens samboeren skulle ha besøk. Må jo si jeg var litt spent på hvordan det skulle bli å være på et slikt møte, ettersom jeg aldri har vært på det før og det også er begrensa hvor mye sminke jeg bruker (her går det stort sett i maskara og markering av øyenbryn..). Når det også på møtet kom for en dag at jeg ikke bruker foundation - hvorav venninna mi utbrøt "Hæh??" - begynte jeg nesten å lure på om det var noe jeg hadde misforstått.

Det ville jo forsåvidt ikke vært første gangen..

Men jeg fikk da prøvd både det ene og andre, og endte opp med å gjøre følgende innkjøp:


Mary Kay Satin Hands-sett bestående av bivoks, skrubb og håndkrem, samt Mary Kay Timewise 3 i 1 rens og ansiktskrem. Jeg sliter veldig med tørre hender og albuer, samt tørr hud i ansiktet om vinteren, så jeg tenkte det var verdt et forsøk - til tross for at det var en smule dyrere enn jeg egentlig hadde tenkt meg.. På veg hjem var det en liten tur innom Pizzabakeren og få med seg et par pizzaer, til middag/kvelds! :)

Hva har du gjort i helga? 

I dag har jeg jobba full dag, etter å ha sovet heller dårlig.. Skal prøve og jobbe halve dager fremover, for å se om jeg kanskje blir litt mindre sliten av det. Da jeg kom hjem i dag var jeg helt bomull i hodet, og hadde følelsen av at jeg knapt nok husket min egen bursdag.

Og jeg er en jævel til å huske datoer...

Så var det middagstid (taco), daffetid og en tur ut for å ta en kaffekopp med gode venner. Nå er jeg cirka kaputt og skal finne senga, og satse på at jeg sover bedre i natt. Det kjennes da i hvert fall slik ut nå, som at jeg ikke skal få noen problemer med å sove godt i natt.

God natt!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits