Krysser fingrene i dag..!!

I dag er det sju uker siden jeg hadde oppkjøring på motorsykkel og endte opp med brukket bein.


I dag er også dagen da jeg skal på sykehuset for ny røntgen og kontroll for å finne ut om jeg kanskje får av gipsen. I dag!! Jeg vet faktisk ikke om jeg tør å håpe på noe som helst, er så redd for å bli skuffa og måtte gå enda lenger med gipsen.. Men jeg kan vel ikke gjøre annet enn å krysse fingrene for at alt er som det skal være og at jeg kan få av gipsen.

Så må jeg lære meg å gå igjen :)

Er så utrolig spent på hvordan det går på sykehuset, og hva de kommer til å si. Får jeg av gipsen? Når kan jeg kjøre bil igjen? Kan jeg belaste beinet med full tyngde med en gang? Hvordan kommer det til å føles å stå/gå på beinet igjen, etter sju uker i gips? Har beinet mitt krympet, og hvor mye?

Så mange spørsmål, så utålmodig etter å få svar...
 

3 kommentarer

GamingGirl

26.09.2012 kl.12:44

Det er så utrolig kjedelig med gips... D:

tonedalsaunee

26.09.2012 kl.12:48

Krysser fingrene for deg ! xx

mathildetia

26.09.2012 kl.12:52

lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits