Countdown!

Det har skjedd veldig mye den siste tiden, i tillegg til at jeg fortsatt sliter en del med å få beinet til å samarbeide. Det går framover, for all del, men det går ikke fullt så fort som jeg gjerne skulle hatt det til å gjøre. Bevegeligheten blir stadig bedre, men jeg har fortsatt mye muskelsmerter og vondt i selve kneleddet. I tillegg har store deler av balansen min gått seg bort siden jeg knakk beinet, så jeg må finne igjen den også. Alt dette tar på, og jeg er mye sliten. Jeg blir fortere sliten enn vanlig, og jeg trenger vesentlig mer hvile for å hente meg inn igjen.

Bestevenninna mi flyttet til Egersund for å gå på skole der, og jeg har nesten ikke sett henne siden hun flyttet. På torsdag reiser jeg endelig for å besøke henne, og jeg skal virkelig nyte de fridagene til fulle! Har valgt å ta toget dit, selv om det tar ca ni timer hver veg. Orker ikke alt styret med tog til flyplass, innsjekk og venting på flyplassen for å ta fly. I tillegg er det mye dyrere å fly enn å ta tog, pluss at man har bedre plass på toget enn på flyet.


Her er et bilde av meg og bestevenninna mi :) Jeg gleder meg sånn til å se henne igjen! Har stort sett alltid hatt henne innenfor relativt kort avstand (med unntak av da jeg bodde i Trondheim), så det er veldig uvant å ha henne så langt unna.

Minner også om konkurransen jeg har gående, trekker en vinner i løpet av morgendagen! Trykk på bildet under for å komme til konkurransen :)

dw12td

3 kommentarer

kiissme

18.11.2012 kl.15:39

Så fin blogg (:

Linn-Anita

18.11.2012 kl.15:41

kiissme: Takk :)

samboer`n

19.11.2012 kl.22:51

kos deg på miniferie søta mi ;)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits