Bloggomtale: jillz.blogg.no

Jeg lovet en bloggomtale eller et gjesteinnlegg til den som hadde kommentar nummer 500 på bloggen min, og vinneren ble Jill-Karin. Hun valgte en bloggomtale, så da får vi se hva jeg får til :)  Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes (bildet lånt fra bloggen).


Jill-Karin har nettopp fylt 13 år og kommer fra Gratangen i Troms. Hun har blogget siden i sommer (2012) og blogger stort sett om hverdagslige ting og hendelser. Vennene hennes blir ofte nevnt i innleggene, og hun er veldig flink til å bruke bilder. Både bilder hun selv har tatt og bilder hun har hentet fra ulike nettsteder.

 

dw12dt
Stikkord:

4 kommentarer

Jill-Karin

20.11.2012 kl.23:20

Takk:)
Bare Innom for å ønske deg en fin torsdag, og håper du får en fin dag videre ^^

Linn-Anita

22.11.2012 kl.16:54

Martine Kristine: Takk for det, og det samme til deg :)
Takk ^^

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits