Eventyr i Egersund

Torsdag tok jeg med meg kofferten, penicillinen og streptokokkene på toget til Egersund, for å besøke bestevenninna mi. Togturen tok litt over 9 timer totalt, men jeg hadde både pc'en, lesestoff og kryssord til å underholde meg.


Torsdagskvelden spiste vi middag og koste oss foran tv'en, og så denne filmen:For de som ikke har sett den allerede så er den virkelig verdt å se! Den handler om en ung gutt som mister foreldrene sine og blir med et sirkus. Vi får et innblikk i hvordan sirkuslivet var før i tiden.

Fredag var Elise på skolen først, mens jeg sov lenge. Så spiste vi litt, før vi henta typen hennes og dro til Sandnes på kino. Der så vi selvfølgelig den siste Twilight-filmen :) Filmen i seg selv kunne kanskje vært litt bedre, mange av detaljene fra boka var utelatt og det virket litt som de hadde satt sammen noe i full fart. På den annen side tror jeg det er den av filmene som Kristen Stewart har spilt best i.

I dag sov vi lenge begge to, og våknet til strålende solskinn! Ikke verst, til å være Vestlandet.. (eller Østlandet, nå for tida..) Vi tok oss en kjøretur til Jæren og så på havet (fascinerende greier for oss fra indre Østlandet det der..), så var vi på en aldri så liten shoppingtur i Egersund etterpå. For min del ble det bare et par DVD-filmer og ei lita julegave til samboeren, så var ikke så voldsomme shoppinga akkurat. Så var det hjem og spise litt, og nå sitter vi som to TV-slaver begge to med godteri og film.

Er vel ikke så lenge til det blir kvelden her heller vil jeg tro.. Kjenner at jeg ikke er helt frisk, og skal opp i normal tid for å ta toget hjem i morra. Selv om jeg har kost meg her hos bestevenninna mi i Egersund skal det bli godt å komme hjem til samboeren også :)

Har du gjort noe moro i helga?

Stikkord:

4 kommentarer

Andreahau

24.11.2012 kl.22:21

fin blogg!

Koselig med kommentar tilbake også :)

Ha en fin lørdagskveld videre!♥

fasiondolz

24.11.2012 kl.22:22

den filmen vil jeg å se :) <3

ta en titt inom min blogg ? <3

http://fasiondolz.blogg.no/

odamee

24.11.2012 kl.22:22

Åh, vann til elefantene er jo bare helt nydelig!

Linn-Anita

24.11.2012 kl.22:24

odamee: Ja, den var kjempefin!

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits