Endelig kvitt rullestolen!

..og la oss håpe at jeg slipper å få bruk for den igjen også!


Et slikt vidunder fikk jeg låne av hjelpemiddelsentralen på Hamar da jeg hadde beinet i gips (bildet er lånt fra handiproducts.no), og i dag fikk jeg endelig levert den tilbake. Det ble feiret med innkjøp av bokhylle til å ha på gjesterommet, så nå skal jeg få rydda på plass bøkene i den nye leiligheten vår også. Og til helga kommer gjestesenga på plass, så da begynner det å likne noe :)

Nesten så jeg kan pynte litt til jul snart nå ;) 

Ha en strååålende kveld videre folkens!

dw12dt
Stikkord:

5 kommentarer

Kristin Stålen

27.11.2012 kl.21:18

Så fint!

Ha en fin kveld videre!

Helene H. Vinnes

27.11.2012 kl.21:21

så godt å slippe rullestol.. er du helt frisk i beinet nå?

ps: kjempe fin blogg :)

S

27.11.2012 kl.21:23

Så deilig!! Gratulerer og kos deg uten den stolen :)

Linn-Anita

27.11.2012 kl.22:04

Helene H. Vinnes: Jeg går sånn passelig greit uten krykker nå, men har fortsatt mye trening igjen før jeg vil si at jeg er helt frisk i beinet. Går stadig fremover da :)

blogg.no

28.11.2012 kl.00:30

Gratulerer!

Du er en av (gårs)dagens 5 vinnere i delekampanjen vår, og du har nå fått 10 gratis bloggshouts fra oss. Bloggshoutene gjelder bare for mobilnummeret som er registrert på bloggen akkurat nå, så ikke bytt nummer på bloggen før du har brukt dem opp. :)

For å bruke shoutene "kjøper" du bare shouts helt som vanlig (om du velger vanlig eller gold bestemmer du selv).

Du må selv følge med på hvor mange du har brukt. Det er dessverre ingen teller på det, så du får ikke noe varsel når alle er brukt opp.

hilsen blogg.no

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits