Nummer 196 på en onsdag ettermiddag

Laaang dag på jobb. Så innom Maxi på Hamar for å levere mobilen min til service (igjen..!), hente noen medisiner og handle litt mat.

Å stå i kø for å få hentet ut medisiner på resept er som de fleste vet som regel en tålmodighetsprøve, og det er begrensa hvor lenge man orker å studere produktene på apoteket mens man venter på sin tur. Er man på et kjøpesenter kan man alltids stikke innom nabobutikken og gjøre litt vindusshopping eller liknende mens man venter, men man risikerer jo å miste plassen sin i køen hvis man blir borte for lenge.

Jeg:

  • Kom inn på apoteket og trakk en kølapp. Fikk nummer 196.
  • Registrerte at det var nummer 191 som ble betjent. Tre kasser var åpne for reseptbetjening.
  • Var småsulten. Tok en råsjans på at jeg rakk bortom Narvesen for å kjøpe meg is (sjokoladeis med sjokoladebiter, nam nam).
  • Kjøpte meg en is med to kuler, en med sjokolade og en med sitron.
  • Gikk tilbake til apoteket. Apoteket og Narvesen ligger omtrentlig i hver sin ende av Maxi.
  • Tilbake på apoteket er det nå nummer 193 som blir betjent.
  • Spiste isen min, mens jeg samtidig fikk plukket med meg en pakke paracet.
  • Var nesten ferdig (!!) med å spise isen min da nummer 195 ble ropt opp, men vedkommende hadde nok gitt opp køen.
  • Endelig var det min tur!

Så en tur på Spaceworld for å levere min fantastiske LG Optimum 2X med bare feil. Tredje gangen nå, så håper LG går med på å la meg heve kjøpet. Lei av å ha en mobil som ikke fungerer som det skal. Cirka alt er galt med den, det eneste som fungerer riktig er kameraet (som til gjengjeld er veldig bra, forsåvidt). Så jah. Tilbake til min trofaste Sony Ericsson W715. Kom ikke her og si at smarttelefoner er så mye bedre enn de litt eldre, for det er de virkelig ikke!! Flere muligheter - ja - men ikke på langt nær like pålitelige.

Siste stopp var Ica Maxi for å finne noe spennende til middag. Resultat: Laks, pasta og pastasaus med ost og urter. Og på fredag blir det marinerte koteletter og poteter. Nå venter jeg bare på at sambo skal komme hjem fra jobb, så jeg får lagd denna maten også. Gleder meg til laks og pasta :) 

dw12dt
Stikkord:

2 kommentarer

Andreahau

28.11.2012 kl.18:39

hahaha, kjipt med kø :P

Koselig med kommentar tilbake også :)

Ha en fin kveld videre!♥

rebeccamdb

28.11.2012 kl.18:45

Så fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits