Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag..?


Noen som kjenner igjen dette gule barndomsminnet?

Ser at det allerede er 7 dager siden mitt forrige innlegg, og kan knapt nok huske at dagene har gått.. Dagene går i ett om dagen, det går stort sett i jobbing, sofaen og soving. Og litt klesvask og annet småtteri innimellom.. Føler meg fint lite sosial og stort sett bare sliten, men nå er det tross alt bare to uker igjen til jul og halvannen uke med fri. Og DET skal bli godt!

Lørdag var vi på julebord på Clarion ved Gardermoen, der underholdninga var Vazelina Bilopphøggers og Øivind Blunck. God forrett, standard middag og et hav av desserter å velge mellom etter det. Urutinert barpersonell som skapte mye frustrasjon og venting i baren, men ellers en topp kveld :)

Søndag var vi først hos svigers og spiste pinnekjøtt, så hos broder'n og samboeren på kaffe og kaker, og så hos mamma og pappa og henta ei seng. Så nå har vi endelig fått på plass gjestesenga! Det mangler bare å få rydda på plass det siste av ting i pappesker og litt diverse annet småplukk.

Mandag var jeg hos mamma og bakte, sammen med bestemor. Det ble laget karamellkaker (som er en av yndlingskakene mine) og riflekjeks. Så spiste jeg middag og dro hjem, så vi fikk rydda litt på gjesterommet. Gjenstår fortsatt noe da, men ingen av oss har hatt ork til å gjøre noe med det ennå.

Resten av uka har det vært lange arbeidsdager og sliten jente. Onsdag overså jeg slitenheten og dro til ei venninne for å bake pepperkaker og holde henne med selskap mens hun bakte julekaker (ja, jeg tilbød meg å hjelpe - men hun klarte det fint selv).

Jeg har ikke skrapet et eneste felt i Flax-julekalenderen min enda en gang!! 

Nå er det fredag og endelig helg, og selv om jeg har nedtelling til juleferie i en tidvis negativ forstand (masse som skulle vært gjort, også videre..) skal jeg ha helg med god samvittighet! I morra har vi invitert to vennepar på hjemmelaget pizza, og på søndag skjer det ingenting. Må riktignok ta et skikkelig husarbeidssjau før vi får besøk i morra, men bare det er gjort kan jeg slappe av resten av helga :)

Har du noen planer for helga? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits