2012 på godt og vondt

Man får vel prøve seg på den obligatoriske gjennomgangen av begivenheter gjennom året som har gått, selv om jeg må innrømme at jeg må bla meg tilbake i bloggen for å få hjelp til å huske alt ;) Mens jeg blar seg jeg også at jeg tidvis har vært veldig dårlig på blogginga, så jeg får prøve å bli bedre på det neste år.

Januar

Fredag den trettende ble omdøpt til en av mine lykkedager, da jeg fikk beskjed om at jeg skulle vært med på lønnsoppgjøret i 2011.

Årets to første konserter, med Oslo Ess og Torgeir og kjendisene.

Februar

Første helga i februar var vi på Beitostølen for å feire 30-årsdagen til bestevenninna til samboeren. Dit dro vi med samboeren hennes, to venninner og en kamerat. Og bursdagskake må man jo ha!

Mars

Nok et 30-årslag sto for tur, denne gangen var det ene gitaristen i bandet til samboeren.

Mot slutten av måneden giftet et vennepar av oss seg, så da var det bryllupsfest! Først var vi på Bull Event og prøvde paintball, bueskyting, sumobryting og litt diverse, så var det ordentlig fest på kvelden. Tema for festen 50-tallet, og slik så jeg ut:


 Her er forresten et bilde av meg og samboeren, fra samme fest: 

April

Dagen etter bryllupsfesten dro jeg til Bergen for å være leder på CISV-leir i påskeuka. Med andre ord tok det ikke akkurat av på festen for min del.. For dem som ikke har hørt om CISV tidligere så er det forkortelsen for Childrens International Summer Villages, og er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner (ærlig og redelig klippet fra hjemmesiden deres som du finner her).

Jeg var leder for en gjeng jenter i 14-15-årsalderen fra ulike deler av Norge. Med på samme leiren (Youth Meeting) var også delegasjoner fra Sverige, Finland og Tyskland. Det ble en kort, men lang, lærerik, slitsom, utfordrende, morsom og på alle mulige måter minnerik uke! Jeg burde virkelig ha skrevet et eget innlegg om det da jeg kom hjem fra Bergen, men så langt kom jeg visst aldri.

På CISV-leir gjør man veldig mye morsomt, men samtidig lærerikt. Hva vi lærte av denne leken her husker jeg ikke i farta, men jeg troooor jeg skulle forestille en krokodille:

Midt i april var det bursdagsfest for ei venninne, med piratfest som tema. Jeg var sigøynerpirat (eller noe i den duren).

Siste helga i april var det klart for Oppstad Friidretts vårloppemarked, hvor jeg pleier å hjelpe til med å selge. Det gjorde jeg også i år. Lørdagen ble derimot litt kort på selve loppemarkedet, da jeg og bestevenninna mi skulle på We Love the 90's på kvelden. Forsåvdit første og siste gang jeg reiser på konsert midt i loppemarkedhelga når jeg skal hjelp til begge dagene.. Makan til sliten a gitt!

We Love the 90's var knallbra (nok et blogginnlegg jeg tydeligvis har hoppet over..)! Vi så artister som Captain Jack, Vengaboys, Dr. Bombay, Haddaway og Daze. Scooter og E-Type var også der, men da hadde vi dratt hjem fordi jeg skulle opp tidlig dagen etter. Til min store fortvilelse, egentlig, da det var Scooter jeg hadde mest lyst til å se.


 

Mai

Dama til broder'n fylte 20 år, og det var vi på Vardefortet i Kongsvinger og feiret. Vardefortet er en del av festningen, og vi satt i en form for underjordisk gang/bitteliten sal og spiste.

23.mai så jeg Metallica live for første gang! Eller, så og så... Så lita som jeg er så er det ikke så lett å se hva som skjer på scena på Valle Hovin når man står litt lengre bak, men jeg hørte da i hvert fall :)

Siste helga i mai var det to konfirmasjoner, til ei venninne og til ei kusine. 

Juni

Sankthanshelga dro vi oppover til Folldal for å feire 50-årsdagen til mamma. Mamma og pappa har campingvogn med spikertelt der, på en campingplass vi har feriert på så lenge jeg kan huske. Der pekte mamma på et tre og spurte om jeg husket at broder'n og jeg klatret i det da vi var små. Med dette resultatet..

Siste helga i juni var vi på Hvaler i bryllup til tanta til samboeren :)

Juli

Første uka i juli hjalp jeg til på friidrettsskole for barn fra 8 til 12 år (mener jeg å huske at det var..). Måtte avbryte litt for å ha kjøretimer på motorsykkel, men hjalp til tre av fem dager. Midt i denne uka hadde jeg også bursdag, og ble 26 år :)

14.juli hadde vi reunion for ungdomsskolen, det var kjempemoro! Noen hadde forandret seg en del, mens andre var nesten akkurat som de var på ungdomsskolen for 10 år siden. Vi hadde det kjempegøy, serverte koldtbord og drakk godt drikke - og holdt det gående til nærmere fire om natta. Det må gjentas om en fem års tid!

21.juli var vi på konsert på Valle Hovin igjen, denne gangen var det Bruce Springsteen! Og jeg så cirka like lite som da vi var på Metallica.. Men jeg hørte :) 

I juli mistet jeg også den siste gjenlevende bestefaren min, som døde av kreft. Hvil i fred! 

August

8.august hadde jeg oppkjøring på motorsykkel. Det gikk alt annet enn bra, og jeg endte opp med å knekke beinet i stedet for å utvide førerkortet. Det kan du lese mer om her. Bruddet var øverst på det ene leggbeinet, altså inni kneet. Og jeg fikk gips fra tærne til mitt på låret.


Samme uka punkterte samboeren, og vi fikk beskjed om at huseierne skulle selge huset og at vi kanskje måtte flytte. Noen uker senere dumpet oppsigelsen ned i postkassa, og vi måtte for alvor se etter et nytt sted å bo. Med bare en måneds oppsigelsestid var det også en utfordring, da det virkelig er kamp om leilighetene i Hamarområdet.

August gikk stort sett med til ufrivillig sofasliting, alt for mye filmtitting og masse sykehusbesøk pga problemer med gipsen. Jeg var helt eller delvis sykemeldt, og da var pc'en en veldig god venn.

18.august giftet ene kusina mi seg, men vi meldte avbud pga beinbruddet mitt.

Jeg fikk låne en rullestol fra hjelpemiddelsentralen, slik at det var mulig for meg å jobbe. Var fryktelig slitsomt å sitte på vanlige stoler med gips så høyt oppe, så var godt å få lånt en rullestol. Rullestolen gjorde det også mulig for meg å være med på Bakgården i Brumunddal da bandet til samboeren hadde konsert der. 

September

I september skjedde det egentlig ikke noe særlig spennende, annet enn at jeg ble kvitt gipsen 26.september. Etter sju uker var det en lettelse å kjenne beinet "puste" igjen, selv om det kjentes veldig merkelig ut samtidig. Og muskler? De har da en gang vært der, i hvert fall..

Vi var i Folldal en tur igjen på en siste tur før vinteren. Det var lettere slitsomt med beinet fortsatt i gips, i tillegg til at jeg fikk en luftveisinfeksjon. Men koselig var det lell! 

Mye tid gikk forsåvidt til å pakke flytting. Og jeg kom meg mer og mer tilbake på jobb. 

Oktober

Fysioterapeuten sto for tur, for å starte opptrening av beinet mitt igjen. Støttestrømpe måtte til for å redusere hevelsene i beinet mitt (noe jeg fortsatt bruker). 

Første helga i oktober flyttet vi, med hjelp fra svigers, broder'n og dama. Det var begrenset hvor mye jeg fikk hjulpet til, ettersom jeg fortsatt gikk med krykker, men jeg fikk da pakket ut litt her og der.

Halloween ble feiret på Bakgården i Brumunddal, med Aloysius (bandet til samboeren) og Sainless. 

November

Krykkene ble etter hvert endelig gjemt bort i en krok, og der skal de få stå lenge hvis jeg får bestemme.

Siste helga i november pakket jeg kofferten og dro for å besøke bestevenninna mi i Egersund. Jeg tok tog begge veger, da var det godt med komfortvogn så jeg fikk brukt pc'en. Ble noen episoder One Tree Hill og noen filmer på turen.. 

Desember

1.desember var vi på Gardermoen på julebord, og så et show med Vazelina Bilopphøggers og Øivind Blunck. Vi var fire vennepar som dro på julebord sammen, og vi hadde det kjempegøy!

Resten av desember gikk med til jobbing, julegavehandling, gjenstående rydding i leiligheten og juleferie. Årets julefeiring har jeg skrevet om her.

Årets nyttårsfeiring fant sted i Gaupen, og jeg startet nyttårsaften med å være i elendig form. Kjentes nesten ut som jeg tok fyllesjuken på forskudd, og jeg bruker ikke å bli fyllesjuk når jeg drikker en gang.. Men jeg fikk tatt meg sjøl i nakken og kommet meg avgårde, og etter hvert ble også formen bedre! Vi var de samme fire parene som på julebordet, og det ble en knallbra nyttårsfeiring.Og med dette bildet av min kjære samboer som sender opp en himmellykt avslutter jeg mitt sammendrag av året som har gått og ønsker alle mine lesere et riktig godt, nytt år!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits