Trøtt tryne, kaffebehov og frossent vann

Supertrøtt i trynet i dag, i tillegg til at det var noenogtjue kuldegrader ute, gjorde at dagen min startet heller tregt. Pluss at jeg måtte fylle bensin. Men: Bilen startet, jeg fikk fylt bensin, og jeg kom meg på jobb! Det jeg derimot ikke gjorde etter å ha fylt bensin, var å fylle opp kaffekoppen min på Statoil. Det er jo alltid kaffe på jobb!

Eeh.. Det var det ikke i dag. Vannet hadde frosset, og det samme hadde avløpet. Altså fikk vi verken vann inn eller ut, bokstavelig talt. Det var mulig å gå bort til nabobygget, men brrrr a gitt!

Vannet kom nå tilbake etter hvert, så da ble det kaffe! Yey!

 Nå sitter jeg hjemme og har akkurat spist middag. Jeg trekker en vinner av denne skrittelleren her cirka klokka 20.00, så meld deg på! Trykk på bildet for å komme til konkurransen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits