Blogger jeg leser

På søndag fylte bloggen min 2 år, og i løpet av de to årene har vennelista mi her på blogg.no vokst. Det spretter stadig opp noen innlegg med en catchy tittel som jeg trykker meg innom, men det er noen blogger jeg leser oftere enn andre. Nå for tiden er det disse (de er linket):

lisalilleseth.blogg.no

En av skjønnhetsbloggene jeg leser. Lisa er fra samme sted som meg, noe som er grunnen til at jeg begynte å lese bloggen i utgangspunktet. Mens jeg satt hjemme i sofaen med beinet i gips fikk jeg virkelig sansen for denne bloggen, og plukket med meg et og annet tips. Hun er opptatt av dyrevennlige produkter, og har laget en egen liste over disse.

jentamedme.blogg.no

Bloggen til ei ung jente på 16 som har fått ME (utmattelsessyndrom). Skriver om dagligdagse hendelser, samt legger ut historier hun skriver når hun ikke får sove.

wa2wo.blogg.no

Den andre skjønnhetsbloggen jeg leser, men hun tar også opp mange andre temaer enn sminke og klær. Hadde blant annet et innlegg om å være kritisk til å legge ut nakenbilder av seg selv på nettet.

slankerinna.blogg.no

Har blant annet to utfordringer som går på godterispising og å holde seg i aktivitet. Har mange gode innlegg om kosthold og trening.

thesecondcoming.blogg.no

Bloggen til en av kusinene mine, hvor hun skriver om sine utfordringer i hverdagen, gaming, dukker og ting hun er opptatt av.

 

Det var de bloggene jeg kom på i farta, ta gjerne en tur innom dem :)

Én kommentar

Benedikte - Min vei tilbake!

15.01.2013 kl.18:45

Jeg leser også de tre i midten der :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits