Hvordan bli kvitt telefonselgere!

Telefonselgere må være et eget folkeslag, selv om jeg har en slags forståelse for at noen velger å være det også. Uansett er det fryktelig irriterende når de ringer, og særlig når du egentlig ikke har tid til å snakke med dem!

Her er et par seriøse forslag til hvordan man kan unngå dem:

  • Man kan reservere seg mot  telefonselgere og adressert reklame gjennom Brønnøysundregisteret.
  • Man kan laste ned en applikasjon fra gulesider som slår opp hvem som ringer, mens det ringer.

Og her kommer de litt mindre seriøse forslagene:

  • Man kan legge fra seg telefonen og se hvor lang tid det tar før vedkommende oppdager at han/hun ikke snakker med noen.
  • Man kan late som man er interessert, også legge på midt i en setning fra vedkommende. NB! Vil mest sannsynlig medføre at vedkommende ringer opp igjen.  • Man kan begynne å fortelle vedkommende om sine hverdagsopplevelser, en historie fra man var yngre eller noe liknende.
  • Man kan svare på hvert spørsmål med tittelen på en sang.

Flere seriøse, useriøse eller kreative forslag mottas med takk, og listen vil bli oppdatert! :)

3 kommentarer

Emilie&Linda-mor&datter <3

19.01.2013 kl.13:58

Heheheheheh, jeg veit, hender jeg tuller de vekk, avleder åspør om masse annet, og ting som de ikke kan svare på osv, det er gøy, iallefall om man sitter der, og ikke har noe å gjøre! :P

siljeeira

19.01.2013 kl.15:15

Åhh, jeg hater telefonselgere, eller jeg hater ikke de personlig, men du skjønner hva jeg mener:) De tar ikke nei for et nei heller, og det gjør meg fly forbannet noen ganger..

Dagens utblåsning, hehe:)

Ønsker deg en fin lørdag:)

Linn-Anita

19.01.2013 kl.17:32

siljeeira: Ha en fin lørdag du også! :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits