Smileyface! Nevn én positiv ting med dagen i dag! :)

Vært uten nett i nesten hele helga, av en eller annen ubegripelig grunn. Og leverandøren av nett hos oss har ikke kundesupport på helgedager.. Da ble det dårlig med blogging gitt!

I går var jeg først i Stangehallen og så på at broder'n støtte kule (friidrett). Han fikk pers! Så dro jeg hjem og jobbet bittelitt, også lagde jeg pannekaker til middag. Nam!

Etter middag hadde samboeren bandøving, da begynte jeg å fylle ut litt i treningsdagboka mi :) Kom ikke så langt da, men fikk da satt ned noen mål! Fikk litt jernteppe på langsiktige mål, synes det er vanskelig å fylle ut fysiske mål ettersom beinet mitt ikke er som det skal ennå. Har ikke så mange kortsiktige mål ennå heller, men satser heller på å føre inn flere mål (både langsiktige og kortsiktige) etter hvert som jeg får kommet i gang og kjent litt på hvor formen egentlig er hen.


Har også takket ja til å delta i en forbrukerundersøkelse fra Ipsos MMI. Den er såpass omfattende at de anbefaler at man tar pauser og bruker ca ei ukes tid på å fylle den ut. Den fikk jeg også begynt på :)


Undersøkelsen er anonym, og jeg synes det er helt greit å delta i slike av og til. Passer det når de ringer meg svarer jeg også på de undersøkelsene som er via telefon :)

I dag har samboeren vært hjemme fordi han er sjuk, jeg håper virkelig at jeg ikke blir smitta. Er jo så mye sykdom for tiden, jeg er glad til så lenge jeg slipper unna! Har slitt litt med migrene de siste ukene, men har klart å holde meg unna influensa og omgangssjuke.

Etter jobb i dag møtte jeg ei dame som hadde noen puslespill hun skulle selge, så nå har jeg nærmere 50 puslespill her :)


Det er jo så mange fine puslespill!! :)

Ellers har dagen i dag vært kald, men det har vært strålende solskinn. Vært en halvlang dag på jobb, med mange møter. Var trøtt som få da jeg kom på jobb i dag, og fikk igjen det med migreneanfall da jeg kom hjem. Så tror det blir tidlig kvelden i dag.. Hadde egentlig tenkt meg på Ankerskogen for å svømme i dag, men det orket jeg rett og slett ikke.

Men, til tross for det, mine positive ting fra dagen i dag er:

  • Solskinn!
  • Nye puslespill

Hva med deg? Nevn én positiv ting med dagen i dag! :)

4 kommentarer

Ida Burud

21.01.2013 kl.21:53

Digger bloggen din, kommentere tilbake?:):)

jentamedme

21.01.2013 kl.21:59

Å så pen skrift du har. Min skrift ser ikke ut og en 8 år gammel jente kunne ha skrevet bedre.

Linn-Anita

21.01.2013 kl.21:59

jentamedme: Tusen takk :)

MATHILDE

21.01.2013 kl.22:11

Så fin blogg du har, med mange fine bilder :-D Jeg har forresten en konkurranse på bloggen der du kan vinne et egendesignet mobildeksel, besøk siden min om du ønsker deg ett:):)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits