Once upon a time..

..there was a girl who, in fact, had nothing to write about.

Er mye jobbing om dagen, med en følelse av at lista over ting som skulle vært gjort utvikler seg i feil retning. I stedet for å bli kortere, blir den heller lenger.. Men, det er ikke annet å gjøre enn å jobbe seg nedover den!

Hadde egentlig tenkt meg på Ankerskogen for å svømme på mandag. Da fikk jeg migrene. I går jobbet jeg 11 timer, så da var det ikke nok energi til å dra dit etter jeg var ferdig. I tillegg til at jeg var hjemme cirka halv sju, og fra sju er lengdebassenget utleid. Ergo var det verken energi eller tid.

I dag har vi vært på befaring av Fjellfoten renseanlegg med jobben, vi var totalt ti stykker på tur. Hadde leid minibuss for anledningen, som varmeapparatet i bakre delen av ikke fungerte. Ikke før vi fant ut at sikringa hadde gått, og fikk skifta den.. Så kom vi fram, hadde befaring og skulle reise. Da hadde den flotte, nye sikringen gjort at varmeapparatet baki hadde stått på hele tida. Og brukt opp all strømmen på batteriet på bilen.. Fram med startkabler!!


Etter at jeg kom hjem var det å sette seg ned med mer jobb, hadde et dokument å lese gjennom. Innimellom lesinga fikk jeg kjørt en oppvaskmaskin og to vaskemaskiner med klær, og hengt opp klærne. Pluss at jeg fikk fyrt i ovnen så det ble veldig godt og varmt i stua. Hjalp ikke så veldig på kjøkkenet der jeg satt, men det var i hvert fall veldig godt i stua :)

Etter x timer sitter jeg nå og ser på One Tree Hill, før jeg skal finne senga. Ble ingen tur på Ankerskogen i dag heller, men før eller senere må jeg da få kommet meg dit også. Frustrerende at det ikke går an å få svømt noen lengder etter klokka sju..

Ha en fortsatt fin kveld folkens! :)

8 kommentarer

Kaja Bøhlerengen

23.01.2013 kl.21:53

Fin blogg! Kommentere tilbake?

Iselin Tveten Olimstad

23.01.2013 kl.22:11

Bra blogg!
Ha en fortsatt fin kveld :)

Har konkuranse på bloggen min hvor du kan vinne gavekort på 1000 kr, delta gjerne :)

Linn-Anita

23.01.2013 kl.22:17

Iselin Tveten Olimstad: Tusen takk :)

helenekamelia

23.01.2013 kl.22:30

Man får jo se det fra den lyse siden da, at det kommer jo penger ut av all denne jobbingen :)

jentamedme

24.01.2013 kl.00:22

Høres ut som du har hatt det travelt i det siste. God natt :)

Linn-Anita

24.01.2013 kl.10:19

helenekamelia: Har fleksitid, så det blir nok avspasering i stedet for penger ;)

Linn-Anita

24.01.2013 kl.10:19

jentamedme: Vært litt å henge fingrene i ja ;)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits