80 årslag, svømming og rørlegger - en helg med litt action!

I går var vi hos bestemor i 80 årslag, tror det var rundt 20 gjester totalt jeg. Var veldig koselig, og veldig moro å se at bestemor koste seg! Hun ville jo egentlig ikke at vi skulle stelle i stand noe i det hele tatt, så det var virkelig moro. Vi hadde bestilt koldtbord fra MIlepelen, også var det flere av oss som hadde laget kake. Jeg lagde jo snickerskake her om dagen, som jeg hadde med ;)


Det var vel ca 1/3 av kaka som var igjen, så da kan vi servere det til venneparet vi får besøk av etterpå :)

I dag starta jeg mer eller mindre dagen med å leke rørlegger. Vannet i vasken på badet ville ikke renne ned, så da var det opp med vannlåsen. Trodde jeg hadde fått fiksa det, monterte det sammen igjen og prøvde. Neida..! Prøvde med litt plumpo..

HOLD DERE UNNA DEN DRITTEN!

Resultatet var at plumboen pakka seg helt sammen og gjorde alt mye verre. I tillegg klarte jeg å vri på et eller annet som gjorde at en pakning løsna, slik at vannet plutselig rant ut der det ikke skulle renne ut.. Bah.. Ikke skjønte jeg hvordan jeg skulle få fiksa det, og ikke ville mannen i huset engasjere seg noe videre i hvordan det skulle løses heller. MIsta litt motet da ja.

Så da dro vi til Ankerskogen svømmehall i stedet! Fikk meldt oss inn som faste medlemmer der, og svømt 500 meter :)

Har bestemt meg for å bli med på en utfordring som heter "Svøm langt 2013" der jeg er med i trekningen om en tur til Kreta hvis jeg svømmer 10.000 meter innen 31.mars. Og jeg er allerede 5 % i riktig retning! :)

Vel hjemme igjen fikk jeg endelig mannen i huset til å hjelpe meg med å demontere resten av sluket på badet, så da fikk jeg gjort ferdig det også. Og nå funker det så fint atte! :)

 

Hva har du gjort i helga?
 

3 kommentarer

jentamedme

27.01.2013 kl.22:37

Den kaken så utrolig god ut. Fikk kjempe lyst på den akkurat nå og det sier litt for jeg liker ikke kake.

Linn-Anita

27.01.2013 kl.22:40

jentamedme: Samboeren er heller ikke noe særlig glad i kake, og han synes den er farlig god ;)
Den så veeldig god ut ja! :-D

Er ikke så stor fan av kaker for jeg blir så kvalm av dem... :-/

Kjipt det med vasken.. er kjedlig når sånne ting skjer..

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits