Beste og verste Valentine's Day?

Det er, mildt sagt, delte meninger rundt Valentine's Day. Selv vet jeg egentlig ikke helt hvem jeg skal være enig med, hvorfor skal vi vise vår kjærlighet til hverandre på akkurat denne dagen - og ikke alle andre dager i året? Personlig setter jeg mye mer pris på et tegn på at noen er glad i meg en hvilken som helst annen dag i året, litt ut av det blå, i stedet for på den dagen hvor det nesten er obligatorisk.

Det til tross, så har jeg også hatt både gode og dårlige opplevelser på Valentine's Day. Tenkte jeg skulle dra frem den beste og den verste opplevelsen, som begge refererer seg til tidligere forhold.

Min beste Valentine's Day

Jeg studerte i Trondheim, og var sammen med en som på daværende tidspunkt bodde ca 50 mil unna. Jeg hadde ikke regnet med å få noe, men jeg skjønte at det var et eller annet i gjære. En dag eller to på etterskudd dumpet et brev ned i postkassa mi. Han hadde satt sammen et kort med bilder fra han var liten! Det var så utrolig søtt gjort!

Min verste Valentine's Day

Dette var mens jeg fortsatt bodde hjemme hos foreldrene mine, og han jeg var sammen med på daværende tidspunkt var på besøk hos en kamerat som bodde et par kilometer unna meg. Jeg hadde kjøpt et kjempestort kort til ham, og jeg gikk de to kilometerne i cirka tjue minusgrader bare for å gi det til ham. Da jeg kom dit var det så vidt han hilste på meg, før han forsvant inn på rommet til ungene til kameraten og så på film med dem. Jeg satte meg på kjøkkenet med kona til kameraten, og satt og skravlet. Gikk og spurte han jeg var sammen med om han også ville komme og prate, men det ville han ikke. Så gikk jeg tilbake til kjøkkenet, og litt senere fikk jeg ei tekstmelding om at han trengte tid aleine og at det var slutt.

 

Har du noen veldig gode eller veldig dårlige opplevelser med Valentine's Day?

3 kommentarer

Godvin

16.02.2013 kl.12:56

missgreeneyes: Fin blogg :)

11.03.2013 kl.12:57

Hvem var du sammen med da?

Linn-Anita

11.03.2013 kl.21:04

Anonym: Det spiller vel egentlig ingen rolle? Dersom de det gjelder leser bloggen min setter de sikkert pris på at jeg ikke skriver hvem det er.

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits