Brunine eller blondette?


I sommer bestemte jeg meg for å bli blond igjen, og hadde egentlig tenkt å gjøre det via en "mellomfarge" da jeg hadde fått en del ettervekst. Alt for å ikke gå via bleking og oransje hår. Så knakk jeg beinet, og ga vel egentlig f i alt som het hårfarging. Med det resultatet at jeg nå har ettervekst cirka til øra, og egentlig bare har tenkt å la det fortsette og vokse til jeg er helt blond.

Har vurdert å klippe meg litt kortere, men samtidig vet jeg har jeg ikke kler kortere hårfisyrer noe særlig. Med andre ord får det bare se jævlig ut til jeg er ferdig.

Så - er jeg brunine eller blondette i mellomtida?? Who knows :) 

4 kommentarer

camilla

20.02.2013 kl.20:56

fin blogg!

kristinerosok

20.02.2013 kl.21:01

Tror langt brunt hår hadde vært fint :)

Linn-Anita

20.02.2013 kl.21:26

camilla: Takk :)

Linn-Anita

20.02.2013 kl.21:27

kristinerosok: Hadde først rødt langt hår, så farget jeg det brunt. Syntes jeg kledde begge deler, men jeg ble så lei av å farge håret. I tillegg blir håret så tynt og slitt av all farginga.

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits