2 knallbra døgn i Trondheim

Nå sitter jeg på Værnes og venter på at det nærmer seg flyavgang. Hadde bestilt et litt sent fly i forhold til utsjekking på hotellet, men da har jeg fått lest litt jobbdokumenter mens jeg ventet. Aldri så galt så det ikke er godt for noe!

Grunnen til at jeg har vært i Trondheim er reunion for høgskolen, 5 år etter at vi fikk bachelorgraden vår. Et kjempebra initiativ fra de fire jentene som har arrangert det! Vi var litt over 60 som var ferdige i 2008, og ca 50 hadde tatt turen til Trondheim i helga. Knallbra oppmøte!

Fredag hadde jeg tatt meg fri fra jobb for å reise oppover litt tidlig. Det vil si, jeg hadde fri fra jobb, men jobbet litt allikevel..


Kjekt å utnytte tida mens man venter på flyet!

Etter å ha kommet meg til Trondheim og sjekket inn på hotellet, tok jeg meg en liten tur ut i sola. Blant annet på jakt etter mat.. Og du vet du har liten matlyst nå du er i en av Norges største byer med massevis av muligheter for bespisning, og ender opp på Burger King.


Bestilte en såkalt "X-tra looong Chili Cheese", men kom fram til at det må ha vært en mann som har navngitt den. Den var omtrent på størrelse med mobilen min, og jeg vet nå ikke om jeg vil kalle den "ekstra lang". Men det er kanskje et definisjonsspørsmål?

Under min jakt på mat stakk jeg også innom Lush og kjøpte meg en leppeskrubb med popcornsmak.

Bildet er lånt herfra.

Fikk også se denne stakkars anda som hadde tatt seg en liten bytur, den var så søt!Det som ikke var fullt så søtt var guttungen som kom like etter jeg tok bildet, og sparket etter anda. For ikke å nevne forelderen som ikke bemerket sparkingen med et eneste ord.. Jeg blir så utrolig sint når jeg ser slikt!

Så gikk jeg tilbake til hotellet og slappet av litt på hotellrommet, før jeg stakk på Den Gode Nabo for å møte tidligere klassekamerater for en øl eller to :)


Lørdag var jeg først på litt shopping på Trondheim Torg, hvor jeg fikk se denne:


Kjenner jeg er meget skeptisk til hvorvidt fersk sushi fra en automat faktisk kan betegnes som fersk.. Noen som har prøvd?

Deretter var det klart for reunion, og det ble ikke så mange flere bilder. Møtte opp på høgskolen for en velkomstdrink, litt mingling og en quiz. Så ble vi kjørt med buss opp til ei hytte i Byåsen, hvor vi fikk servert treretters middag i form av fiskesuppe, kalvesteik og kake.

I løpet av kvelden ble det mye skåling, skravling og klemming. En fantastisk kveld, og jeg gleder meg allerede til neste gang!

Og gjett hvem som ble quizvinnere? Gruppa mi!! :) Vi fikk hver vår sjokolademedalje med gullpapir og en stor flaske Martini Asti på deling.


Nå skal jeg pakke sammen og komme meg på flyet til Gardermoen, så jeg kommer meg hjem til Hamar i løpet av kvelden. Ha en fortsatt fin søndag! :)

Har dere gjort noe spennende i helga? :)
 

4 kommentarer

RamiDaMan

28.04.2013 kl.22:40

Lest til eksamen :p

Emilie&Linda-mor&datter <3

01.05.2013 kl.22:33

Heldiggris! EWr sååå nice i bartebyen! Kjenner jeg vil opp dit snart igjen selv! har en bror som bor der, og det er såå fint :) Ønsker deg en fin kveld :)

Linn-Anita

02.05.2013 kl.19:28

Emilie&Linda: Da synes jeg du skal besøke broren din snart, er fint i Trondheim på denne tiden av året :)

Emilie&Linda-mor&datter <3

05.05.2013 kl.22:02

Var der i påsken :) Men skal dit snart igjen :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits