I'm back! I think?!

Etter godt over to måneders pause fra bloggen er det på tide å prøve igjen - så får man se hvordan det går denne gangen!

Så, skal vi se, hva har skjedd siden sist?

Jeg har flyttet for meg selv igjen, etter at forholdet med eksen røk. Det vil si, forholdet gikk litt over av seg selv. Så da flyttet jeg ut. Og her er det som ventet meg i ny leilighet den dagen jeg flyttet:


En flaske rødvin! Nå skal det sies at jeg sjelden drikker rødvin, men tanken var nå absolutt god! :) Hadde jo megaflaks med ny leilighet også, fikk den første jeg meldte interesse for. Og DET er vanskelig i Hamarområdet altså! Tror det hadde vært over 60 interesserte i den, så jeg var nok svært sjarmerende som endte opp med å få den ;)

Helga før jeg flyttet var jeg en tur i Egersund, hvor vi blant annet fikk med oss borgertoget på 17.mai. Først ble det salluttert 3 x 3 ganger, så spilte et av korpsene nasjonalsangen. Så var det tog, med flere korps, idrettslag og foreninger, motorsykkelklubb og russ - for å nevne noen.


Vi måtte også takle en akutt tenåringskrise, da russefrøkna som bestevenninna mi deler leilighet med ble dynka i vann..


Helga etter at jeg flytta var det Middelalderfestival på Hamar, og jeg fant ut at jeg skulle ta meg en tur. Der fikk jeg med meg ildshow!

Noen uker senere, da det var Hamar Music Festival, var jeg å finne i bongsalget. Det skal jeg skrive mer om i et annet innlegg tenkte jeg :)

Ellers har jeg hatt bursdag, vært litt rundt omkring på besøk og hatt ferie. Og sikkert gjort masse annet rart. Jeg husker ikke alt sammen jeg..

Hvordan jeg har det?

Må vel ta med et par ord om det også, ettersom det tross alt er første blogginnlegget mitt siden bruddet. Jeg har det egentlig veldig bra, men må innrømme at det har vært en omstilling å venne seg til å bo alene igjen. Noen dager har vært småtøffe å komme seg gjennom, men det har vært flertall av de bra dagene :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits