Helgrillet gris og akevitt!

Den helga her har det vært festival i hjembygda, Audunbakken 2013! Her er konsertprogrammet for i går:


Audunbakken er en hjemmekoselig festival som i år ble arrangert for ellevte gang. Du kan lese mer om den her.

Jeg hadde meldt meg som frivillig, og skulle stå i Granbar fra cirka klokka ni og til stengetid.

I Granbar ble det servert caipirinha (denne var det noen andre som solgte), helgrillet gris, øl og akevitt.Her er grisen ferdig grillet, men må hvile litt og bli litt kjøligere før man kan skjære i den. Og køen av sultne festivalgjengere vokste ettersom minuttene gikk. Det skal også sies at det er fryktelig mange tørre vitser man kan komme på når man står i kø og venter på å kjøpe gris..

Sammen med en tallerken grillet svinekjøtt med potetsalat, salat og saus ble det servert eidskogøl (til det ble tomt for det) og eidskogakevitt (bildene nedenfor er lånt herfra).

 


Timene fløy avgårde og jeg storkoste meg mens jeg sto og solgte mat og drikke til sultne og tørste festivalgjengere og deriblant flere kjentsfolk :) Kjente det i hele kroppen da jeg var ferdig, men det var verdt det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits