Wish me luck: Livsstilsendring på gang!

Jeg har snakket om det veldig lenge, men ikke tatt tak i meg selv og gjort noe med det. Det har vært fryktelig mange dårlige unnskyldninger, både for å unngå trening og for å blåse i hva jeg spiser og drikker. Det er det slutt på nå.

Jeg er lei av å være i dårlig form og av å være stor. Ingen tvil om det. Det er flaut å pese som ei utslitt bikkje på toppen av en lang bakke eller ei trapp. For ikke å snakke om hvor deprimerende det er å ha problemer med å finne klær som passer i vanlige klesbutikker..

Nå har jeg avtalt tid med ei jeg kjenner som er ernæringsfysiolog og treningsinstruktør som skal hjelpe meg med å komme i gang. Jeg har medlemsskap både på Actic og på Ankerskogen svømmhall, og jeg har kun meg selv å ta hensyn til. Og jeg sparer for å kunne få noen timer med personlig trener.


Nå vil jeg at alle skal vite at jeg jobber med å bli et bedre jeg, jobber med å spise bedre og trene mer. De siste fire dagene har jeg faktisk hatt tre treningsøkter, hvorav to av dem i svømmehallen! :) Ankerskogen har morgensvømming mandag, onsdag og fredag, og jeg har satt meg som mål å svømme minst to av disse dagene. I starten svømmer jeg 500 meter, så øker jeg med 100 og 100 meter etter hvert som jeg kjenner at formen blir bedre og kroppen trenger mer utfordringer.

Denne gangen har jeg bestemt meg, så nå gjelder det bare å unngå fallgruvene. Ønsk meg lykke til, og gi meg gjerne noen tips på vegen :)


3 kommentarer

Silje Elisabeth

07.08.2013 kl.21:01

Lykke til! Med den viljestyrken klarer du det nok, det gjelder "bare" å ha bestemt seg :) Jeg begynte selv for en stund siden, går litt opp og ned ettersom hverdag eller ferie. For bare en uke siden lastet jeg ned en gratisapp til telefonen som skal hjelpe meg å holde bedre styr på hva jeg spiser, ShapeUpClub heter den. Jeg har bare testet den ut i en uke, men så langt synes jeg den er veldig bra. Den hjelper meg også i forhold til utskeielser og motivasjon, siden man ser "svart på hvitt" hvor mye en putter i seg. Igjen, lykke til, det går nok bra tror jeg :)

Linn-Anita

07.08.2013 kl.21:04

Silje Elisabeth: Tusen takk! Jeg har ShapeUp på mobilen fra før, men jeg har ikke brukt den så mye enda.

Silje Elisabeth

07.08.2013 kl.21:07

Jeg vil anbefale deg å teste den ut i en periode. Var litt tungvindt de første dagene, men med en liten kjøkkenvekt og når man får inn vanen er den veldig kjekk :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits