En god start på treninga mi - og konsert! :)

Den uka her har jeg fått en ganske god start på treninga mi, så får vi bare krysse fingrene for at det fortsetter slik! Mandag morgen svømte jeg 500 meter på Ankerskogen, og tirsdag og torsdag var jeg på Actic og trente. Tirsdag var det sykling og litt beinstyrke, torsdag var det sykling og styrke både for armer og bein. Klarte endelig å få på litt kilo på beinpress, og de siste dagene har jeg kjent veldig godt at musklene i høyrebeinet ikke er de samme enda etter beinbruddet - det er en spesiell følelse å bare være støl i det ene låret, når man vet at man har trent begge to akkurat likt.

Jeg har også bestilt meg et par nye bøker, som kom den uka her:


I går var jeg på konsert i Eidsvoll med et vennepar, og så TNT! Det er en av de beste konsertene jeg har vært på, og selv om vi glemte ørepropper og jeg fortsatt ikke har normal hørsel på høyreøret mitt så var det absolutt verdt det :)Nå har jeg kommet meg hjem igjen og fått rydda litt her hjemme, og dekorert soveromsveggen med noen minner fra årets sommer:


Jeg har vært frivillig både på Hamar Music Festival og Audunbakken i løpet av sommeren. Fått med meg mye bra musikk og snakket med mange nye mennesker :)

Nå har jeg funnet sofaen og slapper av litt foran TV-en, før det er svømming og jobb igjen i morra. Ei ny uke med livsstilsendring! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits