Hei du, få se på armen din!

Det fikk jeg ropt til meg i svømmehallen på morgenen i dag, av en hyggelig pensjonert herremann. Han var der forrige gang jeg svømte også, jeg la merke til en tatovering han har bak på venstre skulder. Den viser et øye, nese og munn til en kvinne. Jeg fikk vite at det i utgangspunktet ikke hadde vært kona hans, men at det hadde blitt det.

Grunnen til at han ville se armen min er denne:


Som jeg fikk venninna mi til å tegne og tatovere på armen min for å dekke over denne:


Jeg lot venninna mi få ganske frie tøyler, og jeg er kjempefornøyd! Skal snart innover til Symbolic Ink for å få farget opp igjen noen detaljer på den, så er den fiks ferdig. Da er det bare å planlegge (og spare til) neste :)

4 kommentarer

Mariabb92

12.08.2013 kl.18:03

Utrulig fin tattovering! Forstod godt mannen som ville sjå nærmare på den!

Linn-Anita

12.08.2013 kl.19:29

Mariabb92: Tusen takk, all ære til venninna mi som har tegna den :)

karolinejohannessen

13.08.2013 kl.10:23

elsker tattoveringer og den var utrolig fin :)

Linn-Anita

13.08.2013 kl.16:51

karolinejohannessen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits