New in: Treningshansker og blingbling :)

God kveld!

I dag ble jeg litt rastløs, så jeg tok meg en liten shoppingrunde. Også jeg som ikke liker shopping a gitt.. Men det ble da noe! Måtte innom Biltema og få tak i overgang til kontakta til hengerfestet mitt, slik at jeg kan kjøre med litt eldre henger hvis jeg må. Og da tok jeg like gjerne turen innom Maxi samtidig.


Treningshansker har jeg hatt lyst til å kjøpe meg ganske lenge, så nå fikk jeg endelig gjort det. Kjøpte av den typen som har håndleddstøtte, på G-sport. På Glitter hadde jeg noen kroner til gode, så der fant jeg to par øredobber, et halskjede, et hårbånd og ei hårbøyle. Har litt dilla på hårbøyler om dagen, så da kjøpte jeg like gjerne en med litt bling på :)

Nå skal jeg finne senga, i morgen kveld er det konsert med Roger Waters. God natt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits