Konsert: Roger Waters - The Wall Live

I går var jeg på Telenor Arena med en kamerat, for å se Roger Waters og showet/konserten The Wall Live. Her er noen bilder:

Her vises bilder av mennesker som ikke lenger er blant oss. Bilder sendt inn av folk som deg og meg..


Her er veggen ferdig bygget.
Det må maaange projektorer til for et slikt show..

 

Jeg skal vel ærlig innrømme at Pink Floyd ikke står øverst på lista over musikk jeg setter på, men det er helt grei musikk. Jeg har hørt mye bra om The Wall Live, så det var veldig morsomt å få muligheten til å se det.

Roger Waters hadde satt sammen et show og en historie som var helt utrolig. De hadde bygget opp en vegg langs hele scenen, som da de begynte var nesten ferdig. I løpet av konserten viste de ulike bilder, film og illustrasjoner på veggen, som etter hvert ble ferdig bygget. Det siste de gjorde var å rive den. Fantastisk!

Det er sjelden jeg bruker dette uttrykket om en konsert, men: Denne kan ikke beskrives, den må oppleves. Helheten i konserten, historien, moralen.. Det må rett og slett oppleves!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits