Tatovering, miniskjørt og bålkos!

Fredag var jeg i Oslo for å farge opp igjen tatoveringa mi, og jeg hadde et par timers dødtid i Oslo før timen min. Ble tipset om butikken Manillusion på Grünerløkka, så tok meg en tur dit (fikk til og me beskjed om hvilken trikk jeg skulle ta og hvilken holdeplass jeg skulle gå av på - her snakker vi bonde i by'n!). Fant dette kule skjørtet, som var satt ned til bare 100 kroner! :)


Etter oppfarginga av tatoveringa var det hjem igjen til Hamar og slappe av litt med TV, før jeg fant senga. I går var det opp tidlig og til Folldal for en tradisjonell høsttur med familien på campingvogna til mamma og pappa, der var det strålende fint vær hele helga! Fikk gått en tur, slappet av med kryssord, grillet.. Og litt utpå kveldingen ble det fyr i bålpanna og bålkos med de som har nabocampingvogna :)


I dag var det hjem igjen, og nå har jeg funnet sofaen og TV'en igjen - før det blir natta og ny arbeidsuke igjen.

Hva har du gjort i helga?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits